Categorized | Sport

FC Bihor eliminată din Cupa României. Luceafărul merge mai departe

Marţi au avut loc jocurile din turul al patrulea al Cupei României la fotbal, ediţia 2011-2012. FC Bihor a pierdut cu 0-1 meciul cu Sănătatea Cluj în timp ce Luceafărul Băile Felix s-a impus la Unirea Dej cu 3-0.

Judeţul Bihor a fost reprezentat turul al patrulea al Cupei României la fotbal de cele două formaţii care activează în Liga a II-a, Seria vest şi anume FC Bihor şi Luceafărul Băile Felix.

Surprinzător roş-albaştri au cedat la limită scor 0-1 în deplasare la Cluj-Napoca pe terenul celor de la Sănătatea.

Din păcate pentru ei, echipa locală este doar o copie palidă a formaţiei care în sezonul trecut surprindea pe toată lumea. Elevii antrenorului Gheorghe Ghiţ nu se regăsesc suferind două eşecuri în primele două meciuri.

Ar trebui să se ia rapid măsuri pentru ca formaţia bihoreană să devină din nou o forţă a eşalonului secund. Asta, dacă anul precedent nu a fost doar o simplă întâmplare, iar actualii jucători au o valoare limitată.

Cealaltă reprezentantă a Bihorului, Luceafărul Băile Felix nu a avut nici un fel de probleme în a se impune în deplasare la Dej pe terenul formaţiai locale Unirea cu un neverosibil 3-0. pentru oaspeţi au reuşit să puncteze R. Andor minutul 23, Popescu şi Buştea minutele 61 şi respectiv 90.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult