Categorized | Sport

FC Bihor eliminată din Cupa României. Luceafărul merge mai departe

Marţi au avut loc jocurile din turul al patrulea al Cupei României la fotbal, ediţia 2011-2012. FC Bihor a pierdut cu 0-1 meciul cu Sănătatea Cluj în timp ce Luceafărul Băile Felix s-a impus la Unirea Dej cu 3-0.

Judeţul Bihor a fost reprezentat turul al patrulea al Cupei României la fotbal de cele două formaţii care activează în Liga a II-a, Seria vest şi anume FC Bihor şi Luceafărul Băile Felix.

Surprinzător roş-albaştri au cedat la limită scor 0-1 în deplasare la Cluj-Napoca pe terenul celor de la Sănătatea.

Din păcate pentru ei, echipa locală este doar o copie palidă a formaţiei care în sezonul trecut surprindea pe toată lumea. Elevii antrenorului Gheorghe Ghiţ nu se regăsesc suferind două eşecuri în primele două meciuri.

Ar trebui să se ia rapid măsuri pentru ca formaţia bihoreană să devină din nou o forţă a eşalonului secund. Asta, dacă anul precedent nu a fost doar o simplă întâmplare, iar actualii jucători au o valoare limitată.

Cealaltă reprezentantă a Bihorului, Luceafărul Băile Felix nu a avut nici un fel de probleme în a se impune în deplasare la Dej pe terenul formaţiai locale Unirea cu un neverosibil 3-0. pentru oaspeţi au reuşit să puncteze R. Andor minutul 23, Popescu şi Buştea minutele 61 şi respectiv 90.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult