Categorized | Cultură

S-au pus în vânzare abonamente pentru stagiunea 2011-2012 la Filarmonică

Filarmonica de Stat Oradea a pus în vânzare abonamentele pentru stagiunea de concerte 2011/2012. Acestea se pot achiziţiona de la casa de bilete din strada Moscovei numărul 5. Stagiunea va începe pe 15 septembrie, cu un program aniversar Enescu-Bartók, care-l va avea solist pe violonistul Gabriel Croitoru.

Preţurile abonamentelor valabile pentru toate cele 40 de concerte simfonice ale stagiunii variază între 200 şi 380 de lei în funcţie de loc, iar preţul unui bilet va fi de 10 – 25 de lei.

Orădenii îşi mai pot achiziţiona şi abonamente valabile pentru 10 concerte la preţul de 140 lei. Abonamentul pentru microstagiunea de concerte educative este de 24 lei.

Mai multe Informaţii şi rezervări se pot face la numerele de telefon: 0259-430.853, 0770-111.309 şi 0728-078.721.

Stagiunea va fi deschisă de celebrul violonist Gabriel Croitoru

Noua stagiune va începe în data de 15 septembrie, cu un program aniversar Enescu-Bartók avându-l ca solist pe violonistul Gabriel Croitoru şi ca dirijor pe Romeo Rîmbu.

.

Programul deschiderii stagiunii:

.

G. Enescu: Rapsodia română nr. 1 în La major, op. 11/1 – 130 de ani de la naşterea compozitorului

H. Wieniawski: Concert nr. 2 pentru vioară şi orchestră în re minor, op. 22

B. Bartók: Concerto pentru orchestră – 130 de ani de la naşterea compozitorului

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult