Categorized | Social

Cinci noi locuri de joacă pentru copii, amenajate în Oradea

Primăria Oradea a amenajat în această săptămână,  pe raza municipiului alte cinci locuri de joacă pentru copii. Unul dintre acestea, respectiv cel amenajat pe str. Oneştilor nr. 92 (înspre Splaiul Crişanei) este un loc de joacă nou, unde a fost montat un complex format din trei topogane şi două leagăne, un balansoar, trei figurine şi încă un leagăn suplimentar.

În alte patru locaţii, locurile de joacă au  fost completate cu aparate de joacă.

Astfel, pe str. Meşteşugarilor colţ cu Piteştilor a fost montat un leagăn, 1 balansoar, 2 figurine, un panou de avertizare, în Parcul Ghioceilor s-au amplasat 12 leagăne, 4 figurine şi 1 balansoar.

Pe str. Matei Corvin, nr. 323 (înspre Depozitul Eco Bihor) s-au montat cinci figurine, două leagăne şi trei balansoare, iar pe B-dul Dacia, nr. 68, locul de joacă a fost completat cu trei figurine, un leagăn şi un balansoar.

Primăria municipiului Oradea a achiziţionat în total de la firma S.C. Dupex SRL din Cluj Napoca 157 de aparate de joacă, valoarea acestor complexe de joacă fiind de 450 mii lei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult