Categorized | Sport

Orădenii vor juca cu campioana României la Memorialul „Antonio Alexe”

Prima apariţie a secţiei de baschet masculin a CSM Oradea în faţa propriilor suporteri se va face în cadrul unei întreceri de nivel internaţional. La finele acestei săptămâni în Arena Antonio Alexe din Oradea va avea loc Turneul Memorial „Antonio Alexe”, în cadrul căruia CSM va juca cu U Mobitelco Cluj-Napoca, actuala campioană a României, DVFS Debrecen și Marso-Vagep Nyiregyhaza.

Fără doar şi poate că sezonul 2011-2012 al băieţilor orădeni au putea fi cel mai bun din istoria de după revoluţie şi anume ocuparea unuia dintre primele cinci locuri ale clasamentului sau calificarea în final-four în cadrul Cupei României.

Valoarea lotului, sumele imense investite precum şi menţinerea unui lot echilibrat de jucători şi a unui antrenor de certă valoare ne dă speranţa la un sezon de-a dreptul foarte bun.

Până atunci însă la finele acestei săptămâni în Arena Antonio Alexe din Oradea va avea loc ediţia a IV-a a Turneul Memorial „Antonio Alexe”, ediţia 2011.

Organizatorii, în speţă CSM Oradea, au invitat trei echipe importante U Mobitelco Cluj-Napoca, actuala campioană a României, DVFS Debrecen (locul 13 în campionatul Ungariei) şi Marso-Vagep Nyiregyhaza (locul 10).

Astfel vor avea posibilitatea să debuteze în echipa locală şi noile achiziţii ale roş-albaştrilor Milos Pesic, Milos Markovic, William Franklin şi Silviu Lupusavei, chiar dacă în cadrul unui turneu cu caracter de verificare.

.

Programul complet va cuprinde jocurile:

.

Vineri ora 17:00 Marso-Vagep NYKK Nyiregyhaza – U Mobitelco Cluj, ora 19:00 CSM Oradea – Factum Sport Debrecen;

Sâmbătă ora 17:00 U Mobitelco Cluj – Factum Sport Debrecen, ora 19:00 CSM Oradea – Marso-Vagep NYKK Nyiregyhaza;

Duminică ora 10:30 Marso-Vagep NYKK Nyiregyhaza –  Factum Sport Debrecen, ora 12:30 CSM Oradea – U Mobitelco Cluj.

Imediat după terminarea turneului va avea loc momentul festivităţii de premiere precum şi acordarea unor premii speciale din partea organizatorilor.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4336 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult