Categorized | Sport

FC Bihor amână meciul din campionat. Joacă însă un amical cu U Cluj

La finele acestei săptămâni, mai precis sâmbătă, se vor desfăşura partidele din cadrul etapei a III-a a Ligii a II-a, din ţara noastră. În cadrul acestei runde formaţia locală FC Bihor Oradea ar fi trebuit să joace în deplasare la Turnu Severin pe terenul celor de la Gaz Metan. Cum orădenii au doi jucători convocaţi la lotul naţional de tineret în cele din urmă se pare că acest joc a fost amânat.

La cererea clubului FC Bihor, partida programată iniţial pentru sâmbătă, 3 septembrie, a fost amânată pentru data de 14 septembrie, ora 20 în nocturnă. Trebuie menţionat faptul că acest joc va fi transmis cel mai probabil la televiziune pe Digi Sport în direct.

FC Bihor a solicitat această amânare Federaţiei Române de Fotbal, datorită faptului ca are doi jucători importanţi convocaţi la lotul naţional de tineret (U21). Cei doi sunt Selagea si Markus.

În aceste condiţii pentru a nu ieşi din ritmul campionatului roş-albaştri vor juca sâmbătă totuşi un joc amical, de la ora 11:00, cu U Cluj-Napoca, în deplasare.

A semnat Tibor Moldovan

De mai bine de o săptămână cu formaţia Luceafărul Felix se pregăteşte un jucător important de care clubul are nevoie. Acesta în cele din urmă a semnat şi a îmbunătăţit compartimentul ofensiv unde, deocamdată, bihorenii par să sufere.

Atacantul Tibor Moldovan (29 de ani) a semnat un contract pe un an cu drept de prelungire cu Luceafărul Felix. Acesta a mai jucat în trecut pentru Unirea Alba Iulia, Dinamo București, Farul Constanța, Ujpest Budapesta, Spartacus Nyiregzhaza și ultima dată la Gloria Bistrița.

Tibor Moldovan are 78 de prezențe și 21 de goluri în Liga 1, 31 de meciuri, marcând totodată 15 goluri în Liga 2 și 15 meciuri și un gol în prima ligă maghiară. Atacantul mai are cinci meciuri jucate și două goluri pentru Farul Constanța în Cupa Intertoto în sezonul 2006/2007.

Tibor Moldovan ar putea debuta pentru Luceafărul Felix în partida de sâmbătă, ora 11:00, de pe teren propriu cu Juventus București. Din păcate noua achiziţie pare să întărească compartimentul jucătorilor trecuţi de prima tinereţe printre care Lupuţ, Bundea sau Lupaşcu de la care se aşteaptă în continuare mult mai mult.

În primele două runde formaţia locală nu a reuşit să acumuleze nici măcar un punct suferind două înfrângeri 0-1 acasă cu Mureşul Deva şi 0-2 cu FC Argeş la Piteşti. Bihorenii au mare nevoie de cele trei puncte puse în joc şi în mod normal nu pot decât să spere la victorie şi totodată la primele trei puncte.

Orice alt rezultat le-ar face o viaţă foarte „dificilă” în acest debut de campionat care trebuie să fim realişti trebuia să fie mult mai bun în privinţa rezultatelor.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “FC Bihor amână meciul din campionat. Joacă însă un amical cu U Cluj”

  1. linux spune:

    noi ceea ce stim, sunt povesti, se fac blaturi pe fata. totul in fotbal e numai pentru bani!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult