Categorized | Sport

FC Bihor amână meciul din campionat. Joacă însă un amical cu U Cluj

La finele acestei săptămâni, mai precis sâmbătă, se vor desfăşura partidele din cadrul etapei a III-a a Ligii a II-a, din ţara noastră. În cadrul acestei runde formaţia locală FC Bihor Oradea ar fi trebuit să joace în deplasare la Turnu Severin pe terenul celor de la Gaz Metan. Cum orădenii au doi jucători convocaţi la lotul naţional de tineret în cele din urmă se pare că acest joc a fost amânat.

La cererea clubului FC Bihor, partida programată iniţial pentru sâmbătă, 3 septembrie, a fost amânată pentru data de 14 septembrie, ora 20 în nocturnă. Trebuie menţionat faptul că acest joc va fi transmis cel mai probabil la televiziune pe Digi Sport în direct.

FC Bihor a solicitat această amânare Federaţiei Române de Fotbal, datorită faptului ca are doi jucători importanţi convocaţi la lotul naţional de tineret (U21). Cei doi sunt Selagea si Markus.

În aceste condiţii pentru a nu ieşi din ritmul campionatului roş-albaştri vor juca sâmbătă totuşi un joc amical, de la ora 11:00, cu U Cluj-Napoca, în deplasare.

A semnat Tibor Moldovan

De mai bine de o săptămână cu formaţia Luceafărul Felix se pregăteşte un jucător important de care clubul are nevoie. Acesta în cele din urmă a semnat şi a îmbunătăţit compartimentul ofensiv unde, deocamdată, bihorenii par să sufere.

Atacantul Tibor Moldovan (29 de ani) a semnat un contract pe un an cu drept de prelungire cu Luceafărul Felix. Acesta a mai jucat în trecut pentru Unirea Alba Iulia, Dinamo București, Farul Constanța, Ujpest Budapesta, Spartacus Nyiregzhaza și ultima dată la Gloria Bistrița.

Tibor Moldovan are 78 de prezențe și 21 de goluri în Liga 1, 31 de meciuri, marcând totodată 15 goluri în Liga 2 și 15 meciuri și un gol în prima ligă maghiară. Atacantul mai are cinci meciuri jucate și două goluri pentru Farul Constanța în Cupa Intertoto în sezonul 2006/2007.

Tibor Moldovan ar putea debuta pentru Luceafărul Felix în partida de sâmbătă, ora 11:00, de pe teren propriu cu Juventus București. Din păcate noua achiziţie pare să întărească compartimentul jucătorilor trecuţi de prima tinereţe printre care Lupuţ, Bundea sau Lupaşcu de la care se aşteaptă în continuare mult mai mult.

În primele două runde formaţia locală nu a reuşit să acumuleze nici măcar un punct suferind două înfrângeri 0-1 acasă cu Mureşul Deva şi 0-2 cu FC Argeş la Piteşti. Bihorenii au mare nevoie de cele trei puncte puse în joc şi în mod normal nu pot decât să spere la victorie şi totodată la primele trei puncte.

Orice alt rezultat le-ar face o viaţă foarte „dificilă” în acest debut de campionat care trebuie să fim realişti trebuia să fie mult mai bun în privinţa rezultatelor.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4375 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “FC Bihor amână meciul din campionat. Joacă însă un amical cu U Cluj”

  1. linux spune:

    noi ceea ce stim, sunt povesti, se fac blaturi pe fata. totul in fotbal e numai pentru bani!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult