Categorized | Cultură

Filarmonica de Stat Oradea a pus în vânzare abonamente pentru stagiunea 2011-2012

Iubitorii muzicii de calitate pot să-și achiziționeze bilete și abonamente pentru noua stagiune a filarmonicii orădene de la sediul instituției, str. Moscovei nr. 5. Prețul unui bilet variază între 10 și 25 de lei iar un abonament costă de la 200 la 380 de lei în funcție de locul ales.

Filarmonica de Stat Oradea a pus în vânzare abonamentele pentru stagiunea de concerte 2011-2012, începând din 23 august 2011. Acestea pot fi achiziționate de la casa de bilete de la sediul instituţiei, str. Moscovei nr. 5.

Preţurile abonamentelor valabile pentru toate cele 40 de concerte simfonice ale stagiunii variază între 200 şi 380 de lei, iar preţul unui bilet între 10 şi 25 lei, în funcţie de categoria locurilor.

Un abonament valabil pentru 10 concerte costă 140 lei, iar abonamentul pentru microstagiunea de concerte educative este de 24 lei. Informaţii și rezervări se pot face la numerele de telefon: 0259-430.853, 0770-111.309, 0728-078.721.

Stagiunea debutează cu un program aniversar Enescu-Bartók

.

Stagiunea va începe în data de 15 septembrie, cu un program aniversar Enescu-Bartók, solistul invitat este violonistul Gabriel Croitoru.

.

Programul deschiderii stagiunii:

.

Dirijor: Romeo Rîmbu

Solist: Gabriel Croitoru – vioară

G. Enescu: Rapsodia română nr. 1 în La major, op. 11/1

– 130 de ani de la naşterea compozitorului

H. Wieniawski: Concert nr. 2 pentru vioară şi orchestră în re minor, op. 22

B. Bartók: Concerto pentru orchestră

– 130 de ani de la naşterea compozitorului

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4388 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult