Categorized | Social

Parcări pentru pacienţi, aparţinători şi vizitatori în faţa spitalelor orădene

În cursul lunii august, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, municipalitatea a amenajat 167 de locuri noi de parcare, atât în curtea interioară, cât şi în faţa spitalelor pe care le administrează.

Toate cele 167 de locuri sunt destinate parcării de scurtă durată (doua ore), pe bază de tichet, ele fiind amenajate în incinta Spitalului Municipal (72 de locuri), a Spitalului Judeţean (48 de locuri de parcare), dar şi în faţa celor doua Spitale de Neuropsihiatrie de pe str. Louis Pasteur  (47 de locuri).

Toate aceste locuri de parcare sunt destinate pacienţilor, aparţinătorilor acestora, dar şi  vizitatorilor din spitale.

Totodată, municipalitatea a mai amenajat vizavi de Spitalul Judeţean o parcare cu 73 de locuri, unde se poate parca şi cu abonament, dar şi pe bază de tichet de parcare.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult