Categorized | Social

Se montează ultimele aparate de joacă în Oradea

Municipalitatea orădeană va monta luni, 5 septembrie 2011, ultimele aparate de joacă din totalul de 157 achiziţionate în vederea utilării parcurilor şi zonelor verzi de pe raza oraşului. Cele 157 de aparate de joacă au fost cumpărate de la firma S.C. Dupex SRL din Cluj Napoca, valoarea totală a acestora fiind de 450.000 lei.

Complexele pentru joacă şi aparatele de joacă individuale au fost montate în toate locurile de joacă destinate copiilor, unde fie nu existau deloc aparate de joacă, fie datorită numărului mare de copii era nevoie de aparate suplimentare.

„Azi se montează ultimele aparate de joacă în: Parcul Onisifor Ghibu, Parcul Brătianu şi în spaţiul de pe B-dul Dacia, nr. 68 (între str. Sf. Apostol Andrei şi str. Sovata).”

se precizează într-un comunicat al municipalităţii orădene.

Primul lot cu aparate de joacă a sosit la sfârşitul lunii mai, acestea fiind amplasate în Piaţa Tineretului din cartierul Velenţa, zona str. Alexandru Andriţoiu, str. Războieni şi Splaiul Crişanei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4373 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult