Categorized | Cultură

Despre „Deficitul de prezent” cu Traian Ştef

Iubitorii de cultură vor avea ocazia să participe la un nou eveniment de calitate care îi va avea în prim plan pe scriitorii Traian Ştef şi Ioan Moldovan. Gazdă va fi Sala Mare a Primăriei Oradea, locul în care poetul Ioan Moldovan va lansa cartea „Poeme” iar Traian Ştef va lansa volumul „Ceremoniile” şi va susţine conferinţa „Deficitul de prezent”.

Fundaţia Academia Civică Bihor în parteneriat cu Primăria municipiului Oradea continuă seria de acţiuni din cadrul proiectului Conferinţele Academiei Civice – 2011.

Astfel, joi 8 septembrie 2011, de la ora 18 în Sala Mare a Primăriei Oradea va avea loc conferinţa „Deficitul de prezent la români” susţinută de Traian Ştef, titlu inspirat de cartea cu acelaşi nume care adună texte scrise în ultimii zece ani și publicate, în cea mai mare parte, în revista Familia.

Mai multe detalii despre cartea „Deficitul de prezent la români” găsiţi AICI.

În cadrul acestei acţiuni va avea loc şi lansarea volumelor de poezii: „Ceremoniile” de Traian Ştef  şi „Poeme” de Ioan Moldovan.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4327 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult