Categorized | Cultură

Despre „Deficitul de prezent” cu Traian Ştef

Iubitorii de cultură vor avea ocazia să participe la un nou eveniment de calitate care îi va avea în prim plan pe scriitorii Traian Ştef şi Ioan Moldovan. Gazdă va fi Sala Mare a Primăriei Oradea, locul în care poetul Ioan Moldovan va lansa cartea „Poeme” iar Traian Ştef va lansa volumul „Ceremoniile” şi va susţine conferinţa „Deficitul de prezent”.

Fundaţia Academia Civică Bihor în parteneriat cu Primăria municipiului Oradea continuă seria de acţiuni din cadrul proiectului Conferinţele Academiei Civice – 2011.

Astfel, joi 8 septembrie 2011, de la ora 18 în Sala Mare a Primăriei Oradea va avea loc conferinţa „Deficitul de prezent la români” susţinută de Traian Ştef, titlu inspirat de cartea cu acelaşi nume care adună texte scrise în ultimii zece ani și publicate, în cea mai mare parte, în revista Familia.

Mai multe detalii despre cartea „Deficitul de prezent la români” găsiţi AICI.

În cadrul acestei acţiuni va avea loc şi lansarea volumelor de poezii: „Ceremoniile” de Traian Ştef  şi „Poeme” de Ioan Moldovan.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4427 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult