Categorized | Sport

Călin Moldovan, după victoria din Cupa României: „Sunt obligat să-mi laud jucătorii”

Imediat după terminarea partidei de marţi din Cupa României, dintre Luceafărul Felix şi UTA Arad, jucătorii arădeni au plecat să salute puţinii membrii ai galeriei venită special la Sânmartin pentru a-şi susţine favoriţii. Cum aceştia din urmă nu erau deloc bucuroşi pentru rezultat au existat unele schimburi de replici destul de tăioase între cele două părţi cu menţiunea că unii jucători au fost iertaţi în timp ce alţii au fost puşi la zid. Nici secundul Dan Stupar nu a scăpat de huiduielile galeriei care, deşi minusculă, şi-a susţinut foarte activ favoriţii.

La conferinţa de presă de după joc Călin Moldovan extrem de fericit avea să declare:

„A fost o victorie a tinereţii şi dăruirii unor tineri care cu siguranţă vor ajunge fotbalişti. Cred că sunt obligat să-mi laud jucătorii pentru efortul depus şi pentru faptul că s-au dedicat total.

Consider că am obţinut o victorie în faţa unui adversar cu o tradiţie importantă în fotbalul românesc şi sper din tot sufletul ca victoriile să aducă din nou victorii.

Cred că am fost mai inspiraţi atunci când l-am introdus pe Blănaru, jucătorul care a făcut diferenţa. Nu ne gândim la un adversar pentru turul următor, depindem foarte mult de contractul de televizare, ceea ce face ca următorul joc să aibă loc în altă parte decât la Sânmartin”.

Clin Moldovan a spus că se gândeşte deja la jocul de la Turda unde va trebui să câştige cu orice preţ.

„Bineînţeles că m-aş mulţumi şi cu un punct dar asta trebuie să o demonstrăm pe teren. Programul viitor este unul dificil urmând a juca în compania unor adversari buni, dar asta nu înseamnă că nu ne vom pregăti cel puţin la fel de bine”

a declarat Moldovan.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult