Categorized | Sport

Sediu nou pentru CS Crişul, doar cu ajutorul lui Ionel Bungău

În cursul dimineţii de marţi, 07.09.2011, a avut loc inaugurarea cu mare fast a noului sediu al CS Crişul Oradea pe strada Primăriei numărul 3. Iniţial Primăria Oradea a concesionat clădirea conducerea clubului care prin surse proprii a reuşit să o utilizeze aşa cum trebuie.

Un proverb românesc spune că omul sfinţeşte locul. Şi acest lucru s-a dovedit încă o dată. Nu de mult lumea sportului era din nou „bucuroasă” cu revenirea între aceştia a lui Ionel Bungău, cel care a obţinut nota de trecere la examenul pentru ocuparea funcţiei de director general al CS Crişul Oradea.

Titi Frenţ fostul director, pentru a nu fi trecut pe linie moartă, a fost numit consilier personal. Ceea ce a făcut ca tandemul Bungău – Frenţ să fie promovat şi de un partid aflat la putere prima mişcare a fost mutarea într-un sediu nou. Şi acest lucru a avut loc la doar o lună de la instalarea tandemului.

Au fost prezenţi Gheorghe Carp viceprimar al municipiului Oradea, Gavrilă Ghilea prefect al judeţului Bihor, Adrian Bucur comandatul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Bihor, Sorin Moldovan din partea Agenţiei Naţionale pentru Sport din România, Sorin Buhaş director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bihor, Nicuşor Vaşadi director sportiv al CS Municipal Oradea şi gazdele Ionel Bungău şi Titi Frenţ director general şi respectiv consilier personal.

Totul a început cu o slujbă de sfinţire a noului locaş şi cu discursuri a tuturor invitaţilor. Dacă Gavrilă Ghilea lăuda omul Ionel Bungău, cei de la Agenţia Naţională avea să felicite noua conducere pentru aspectul sediului dar şi să anunţe că vor fi luat unele măsuri de austeritate şi în sport ceea ce cu siguranţă nu va fi pe placul antrenorilor sau sportivilor.

După ce s-a ciocnit un pahar de şampanie unii antrenori au ţinut să-şi spună ofurile şi în cele din urmă li s-a promis că vor încerca să se rezolve problemele acestora.

Condiţii administrative bune, condiţii materiale precare

De-a lungul anilor CS Crişul a fost emblema municipiului Oradea când era vorba de rezultatele sportivilor la nivel naţional şi internaţional. Din păcate, despre acest lucru se poate vorbi doar la timpul trecut.

La această oră un judoka legitimat la CS Crişul Oradea ocupă poziţia secundă la nivel mondial iar atleţii se bat mereu pentru medalii naţionale. Din păcate aceştia beneficiază de condiţii de pregătire dintre cele mai modeste.

Dacă fondistele lui Ella Kovacs fostă campioană mondială de atletism în sală se pregătesc pe Stadionul Tineretului unde nu mai există de ani buni zgură, aruncătorii pregătiţi de Livia Meheş nu au posibilitatea de a se antrena.

Ei profită în continuare de imaşul de la Cihei ceea ce nu este deloc bine. Promisiuni, promisiuni şi iar promisiuni. Cu aceste cuvinte se laudă toţi la întâlnirile importante dar realizările se lasă aşteptate.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult