Categorized | Social

Primăria Oradea organizează licitaţie pentru corn, lapte şi mere

Ca urmare a descentralizării programului guvernamental de furnizare a laptelui, cornului şi a merelor pentru unităţile de învăţământ, municipalitatea a preluat obligaţia de a organiza procedura de achiziţie a acestor bunuri. Ofertele preliminare pot fi depuse până la data de 16 septembrie 2011.

Pe data de 19 septembrie urmează să aibă loc o negociere între reprezentanţii municipalităţii şi ofertanţii care se vor prezenta la licitaţie.

„Invitaţia de participare la procedura de negociere fără publicare prealabilă a unui anunţ de participare pentru furnizarea de produse alimentare pentru micul dejun constând în – lapte, corn, mere, s-a publicat azi, pe site-ul Primăriei Oradea www.oradea.ro, la secţiunea Licitaţii”

se precizează într-un comunicat remis de Primărie.

Conform municipalităţii, scopul negocierii, care se va face cu fiecare ofertant în parte, este acela de a obţine preţul cel mai mic, urmărind cel mai bun raport calitate-preţ.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult