Categorized | Social

16 facultăţi de la Universitatea din Oradea îşi prelungesc perioada de înscriere pentru sesiunea de toamnă

Eşecul de la bacalaurea dă încă bătăi de cap universităţilor din România. Datorită numărului mic de concurenţi 16 facultăţi de la Universitatea din Oradea îşi vor prelungi perioada de înscriere pentru sesiunea de toamnă, atât la studiile de licenţă cât şi la masterat.

Universitatea din Oradea va prelungi înscrierea la 14 facultăţi pentru studiile de licenţă. Astfel, la Facultatea de Litere perioada de înscriere se va prelungi până la 16 septembrie, la Facultatea de Muzică până la 19 septembrie, la Facultăţile de Energetică, Inginerie Managerială şi Tehnologică, Istorie, Geografie şi Relaţii Internaţionale, Ştiinţe, Ştiinţe Economice şi Ştiinţe Socio-Umane până pe 20 septembrie.

La Facultatea de Ştiinţe Juridice înscrierea se va prelungi până pe 21 septembrie, la Faultatea de Arte Vizuale până la 22 septembrie, la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei până pe 23 septembrie şi la Facultăţile de Protecţia Mediului, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării şi Textile şi Pielărie până la 26 septembrie.

Şi înscrierea la masterat se prelungeşte

În ceea ce priveşte studiile de masterat, perioada de înscriere la concurs se prelungeşte astfel: Facultatea de Muzică până la 19 septembrie 2011, ora 12:00, Facultăţile de Energetică, Istorie, Geografie şi Relaţii Internaţionale, Litere, Ştiinţe şi Ştiinţe Socio-Umane până pe 20 septembrie şi Facultatea de Ştiinţe Juridice până pe 21 septembrie.

Se mai prelungeşte perioada de înscriere şi la Facultatea de Arte Vizuale până pe 22 septembrie, Facultăţile de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei şi Facultatea de Teologie Ortodoxă „Episcop Dr. Vasile Coman” până pe 23 septembrie.

Cel mai mult îşi vor prelungi perioada de înscriere la masterat Facultăţile de Educaţie Fizică şi Sport, Inginerie Managerială şi Tehnologică, Protecţia Mediului, Ştiinţe Economice, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării şi Textile şi Pielărie a căror dată limită va fi 26 septembrie.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult