Categorized | Social

Acum puteţi afla mai uşor ce locuri de muncă sunt în Parcul Industrial

Administraţia Parcului Industrial Oradea a activat, începând de vineri, 16 septembrie 2011 secţiunea CARIERE de pe site-ul Parcului Industrial  www.eurobusinessparc.ro. Pe acest site, firmele vor putea să posteze locurile de muncă vacante iar orădenii se vor putea informa de asemenea cu privire la ele.

Firmele din Parcul Industrial au acum posibilitatea să-şi posteze job-urile disponibile şi să îşi gestioneze singure informaţia.

Astfel, cei interesaţi de un loc de muncă, şi nu numai, pot vizualiza secţiunea CARIERE de pe site-ul www.eurobusinessparc.ro pentru a afla notăţi despre piaţa locurilor de muncă din Parcul Industrial Oradea.

În Parcul Industrial se desfășoară pe o suprafață de 121 de hectare, terenul fiind proprietatea Municipiului Oradea.

Acesta este poziționat Strategic în N-V României pe teritoriul administrativ al Municipiului Oradea cu front stradal pe E60 de 1,2 km, la 4 de granița cu Ungaria, având legături directe la importante rute comerciale.

Până la această oră în Parcul Industrial şi-au concesionat locaţii 25 de firme.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult