Categorized | Educatie

Crişana, TVR şi informatiadebihor.ro, pescari de frunte!

Echipa cotidianului „Crişana” a fost marea câştigătoare a concursului de pescuit pentru jurnalişti desfăşurat sâmbătă, 17 septembrie, la Balta Girişu de Criş. Ciprian-Remus Banici a fost recompensat cu premiul pentru cea mai mare captură (6,700 kg), iar Dorel Bara a câştigat premiul întâi al concursului, cu o captură de 2,900 kg. Pe următoarele locuri s-au situat reprezentanţii TVR – Dacian Sabău, cu o captură de 2,820 kg – şi www.informatiadebihor.ro – Florian Silaghi, cu 0,740 kg.

Premiile pentru cea mai mare captură şi locul întâi au fost recompensate cu câte un abonament de pescuit pentru un an la Balta Girişu de Criş, în valoare de 500 de lei fiecare (30 de kg de peşte captură proprie inclus).

Locul al II-lea a fost recompensat cu un abonament pentru un an în valoare de 250 de lei (15 kg peşte), iar locul al III-lea, cu un abonament pentru un an în valoare de 150 de lei!

Un premiu special al fost acordat echipei „Bihari Naplo”, cu o captură de 2,720 kg, prinsă la 5 minute după „fluierul de final” – un abonament anual în valoare de 150 de lei!

Arbitrajul a fost asigurat de AJVPS Bihor, prin secretarul Asociaţiei, Gabriel-Daniel Jurj. Invitat special al competiţiei a fost domnul senator Cornel Popa, care a şi înmânat premiul pentru cea mai mare captură, echipei „Crişana”.

În ciuda competitorilor jurnalişti, administratorul bălţii, Murvai Ludovic, a „plimbat” prin faţa lor o ştiucă de 6,200 kg, prinsă la 10 minute după finalizarea concursului, de un pescar „independent”. Ca să demonstreze că, „peşte este…”!

Restul capturilor au fost de sub 0,070 kg, competitorii susţinând că, dacă timpul le-ar fi permis, ar mai fi prins vreo 100 de peşti fiecare, pentru a putea fi utilizat cântarul electronic! „Fir întins” pentru ediţia a II-a!

Printre co-organizatori s-au numărat Crescent Media SRL (www.informatiadebihor.ro) şi jurnalistul-pescar Sorin Sotoc (Spinul Bihorean).

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult