Categorized | Social

Noua gamă de baterii Terra Heavy Duty a fost lansată la Oradea

Cel mai mare producător de acumulatori auto din România, Rombat SA, şi-a lansat miercuri, 21 septembrie 2011, la Oradea, noua gamă Terra Heavy Duty destinată vehiculelor grele de transport. Cu această ocazie, partenerii de afaceri ai companiei au putut afla proprietățile noii game de baterii și noutățile pe care le aduce, precum și ultimele investiții și rezultate ale Rombat.

Noile baterii Terra Heavy Duty reprezintă o variantă îmbunătățită a vechii clase. Gama Terra Heavy Duty este acum împărțită în trei clase de calitate (Terra Pro, Terra Plus și Terra), care îi oferă clientului final posibilitatea să-și aleagă bateria potrivită nevoilor sale.

Astfel, bateriile sunt gândite pentru a se potrivi atât la mașinile cu un nivel mediu de dotare din punctul de vedere al consumatorilor electrici, cât și la mașinile cu dotări multiple, de genul GPS, televizor, frigider, încălzirea rezervorului de combustibil și altele.

Atuurile noii game sunt numărul mare de cicluri de încărcare-descărcare, rezistența sporită la vibrații și viața mai lungă. Perioada de garanție se încadrează între 12 și 24 de luni, în funcție de model.

Bateriile Terra Heavy Duty, precum și celelalte game ale producătorului român pot fi achiziționate de la centrele de vânzare Rombat din toată țara, cât și din magazinele specializate în vânzarea de piese și componente auto.

Rombat SA este lider pe piaţa românească de baterii auto din anul 1997, are o capacitate de producţie de peste 2,3 milioane de baterii pe an şi un număr total de angajaţi de 665 de persoane.

În plus, compania a dezvoltat o reţea de service care cuprinde aproximativ 100 de reprezentanţe la nivel naţional. Rombat SA este acreditată ca furnizor regional în panelul Renault, ca furnizor unic Dacia din 1996, furnizor PSA Peugeot din Slovacia din 2008, iar din 2011 furnizor pentru fabrica Nissan Sankt Petersburg din Rusia.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4336 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult