Categorized | Sport

Weekend cu fotbal, karate şi şah în Bihor

Echipele de fotbal ale barourilor de avocaţi din 7 judeţe situate în partea de vest a ţării se vor înfrunta la Oradea. Un alt eveniment sportiv important va avea loc la Paleu unde Sala Sporturilor din localitate va găzdui un concurs de karate. Tot în acest weekend va avea loc în Orăşelul Copiilor şi Cupa de Toamnă la şah, eveniment rezervat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 14 ani.

Jocurile de la Cupa Barourilor la fotbal în Oradea vor avea loc pe terenurile sintetice ale Bazei Sportive Tineretului.

Echipele vor fi formate din 6 sportivi (5+1), iar meciurile vor dura câte 30 de minute fiecare. Primele două clasate în fiecare din cele două grupe vor juca între ele, încrucişat, pentru locurile 1-4.

La startul competiţiei se vor alinia fotbalişti-jurişti din Bihor (2 echipe), Bistriţa Năsăud, Caraş Severin, Maramureş, Mureş, Satu Mare şi Timiş.

„În echipe nu sunt doar avocaţi, ci şi procurori, judecători, sau jurişti de la instituţiile deconcentrate.

Important este să facem mişcare şi să promovăm mişcarea în rândul colegilor noştri de breaslă”

a declarat avocatul orădean Ioan Sava, organizatorul principal al competiţiei.

Karate la Paleu

De asemenea sâmbătă, 24 septembrie 2011, începând cu orele 12:00 la Sala Sporturilor din Paleu se va desfăşura concursul de karate tradiţional dedicat categoriilor de copii şi juniori, dotat cu „Cupa Gildan”, ajunsă la a doua ediţie

Concursul de nivel interjudeţean va fi organizat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Bihor în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Karate Tradiţional Bihor cu sprijinul Primăriei din Paleu si va alinia la start un număr de aproximativ  de 160 de karateka  de la 10 cluburi ardelene (Voinţa Cluj, Gloria Dej, Grănicerul Năsăud, Shotokan Năsăud, Kamikaze Beclean, Terra Kid Zalău, iar din Bihor participă Fudoshin Oradea, Todome Oradea, C.S. UAMT – U.Agora Oradea, C.S. Paleu).

Probele de concurs vor fi de kata respectiv de kumite individual, pe diferite categorii de avansaţi (începători, avansaţi şi consacraţi).

Cupa de Toamnă la şah în Orăşelul Copiilor

Asociaţia Judeţeană de Şah în colaborare cu DJST Bihor organizează la finele acestei săptămâni un concurs criteriu de selecţia la şah, dotat cu Cupa de Toamnă.

Partidele vor avea loc pe mai multe mese de joc şi vor fi rezervate copiilor de la vârsta de 5 ani până la 14 ani urmând a fi asistate de arbitri locali precum şi de cei care fac parte din Asociaţia de specialitate.

Concurenţii la „sportul minţii” vor fi împărţiţi în mai multe categorii de vârstă clasele I, II, III, IV sau chiar V cu menţiunea că vor fi două categorii separate fete şi băieţi.

Dan Raţ organizatorul principal al concursului speră să fie prezenţi cât mai mulţi copii pentru a-şi dezvolta capacitatea intelectuală şi abilităţile în concurs.

Atât sâmbătă cât şi duminică concursul efectiv se va desfăşura de dimineaţa de la ora 9:30.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4325 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult