Categorized | Sport

Baschetbaliștii orădeni vor în turul următor al Cupei României

Orădenii au început cum nu se poate mai rău sezonul, cu o înfrângere în deplasarea de la Mircurea Ciuc, 78-82, în dauna gazdelor de la Perla Harghitei, partida contând pentru turul inaugural al Cupei României, ediţia 2011-2012. De astă dată localnicii doresc să câştige un meci în care în mod normal sunt favoriţi.

Gazdele întâlnirii de luni au efectivul complet, Wiliam Franklin fiind şi el refăcut după o accidentare care l-a ţinut departe de sală în ultimele două săptămâni.

„Trebuie să uităm cât mai repede partida din tur şi să fim foarte serioşi pentru a câştiga meciul retur şi a ne califica fără probleme.

Pot să spun că echipa noastră este pregătită şi, cu siguranţă, vom face tot posibilul pentru o victorie care să ne ducă în turul următor”

a declarat Şerban Sere la întâlnirea cu presa, înaintea confruntării de luni.

Fără doar şi poate, CSM Oradea este echipa mai valoroasă şi ar trebuie să se impună la o diferenţă confortabilă, dar nici ciucanii nu sunt de neglijat, ei evoluând cu mult curaj în partea a doua a turului.

Orădenii pregătesc jocul în sala de la LPS Bihorul, deoarece Arena Antonio Alexe este ocupată cu un târg expoziţional, acest impediment fiind unul dintre factorii care ar putea să conteze, dar cu un procentaj mai redus.

„Va trebui să tratăm meciul cu maximum de seriozitate pentru a nu fi surprinşi din nou. Ne aşteaptă un sezon nou foarte important în care trebuie să ne apărăm cartea de vizită.

Consider că noii veniţi nu au avut posibilitatea de a se integra deocamdată, dar, cu fiecare joc pe care îl disputăm, angrenajul echipei începe să funcţioneze.

Omogenitatea este un capitol la care trebuie să mai lucrăm”

a mai spus Şerban Sere.

Optimismul domneşte în tabăra organizatorilor care au reuşit unele investiţii financiare extrem de mari pentru ca echipa să aibă continuitate în prima jumătate a clasamentului.

Întâlnirea dintre CSM Oradea şi BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc va avea loc luni, cu începere de la ora 18:30 în Arena Antonio Alexe din Oradea.

Intrarea pe bani la jocurile oficiale

De mai multe sezoane, intrarea la jocurile de baschet ale băieţilor de pe propriul teren se face pe bază de bilet, care costă 5 lei. Şi în acest sezon această regulă rămâne valabilă cu menţiunea că pensionarii pe bază de talon şi copii sunt 14 ani vor avea accesul gratuit.

În ciuda acestui fapt, publicul orădean este aşteptat în număr cât mai mare la primul joc oficial al CSM-ului pe teren propriu, în sezonul 2011-2012.

De altfel, Oradea este unul dintre municipiile cu media de spectatori cea mai ridicată la nivel naţional, fiind adevărat faptul că rezultatele foarte bune au adus la sală un public extrem de entuziasm şi numeros.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult