Categorized | Sport

Baschetbaliștii orădeni vor în turul următor al Cupei României

Orădenii au început cum nu se poate mai rău sezonul, cu o înfrângere în deplasarea de la Mircurea Ciuc, 78-82, în dauna gazdelor de la Perla Harghitei, partida contând pentru turul inaugural al Cupei României, ediţia 2011-2012. De astă dată localnicii doresc să câştige un meci în care în mod normal sunt favoriţi.

Gazdele întâlnirii de luni au efectivul complet, Wiliam Franklin fiind şi el refăcut după o accidentare care l-a ţinut departe de sală în ultimele două săptămâni.

„Trebuie să uităm cât mai repede partida din tur şi să fim foarte serioşi pentru a câştiga meciul retur şi a ne califica fără probleme.

Pot să spun că echipa noastră este pregătită şi, cu siguranţă, vom face tot posibilul pentru o victorie care să ne ducă în turul următor”

a declarat Şerban Sere la întâlnirea cu presa, înaintea confruntării de luni.

Fără doar şi poate, CSM Oradea este echipa mai valoroasă şi ar trebuie să se impună la o diferenţă confortabilă, dar nici ciucanii nu sunt de neglijat, ei evoluând cu mult curaj în partea a doua a turului.

Orădenii pregătesc jocul în sala de la LPS Bihorul, deoarece Arena Antonio Alexe este ocupată cu un târg expoziţional, acest impediment fiind unul dintre factorii care ar putea să conteze, dar cu un procentaj mai redus.

„Va trebui să tratăm meciul cu maximum de seriozitate pentru a nu fi surprinşi din nou. Ne aşteaptă un sezon nou foarte important în care trebuie să ne apărăm cartea de vizită.

Consider că noii veniţi nu au avut posibilitatea de a se integra deocamdată, dar, cu fiecare joc pe care îl disputăm, angrenajul echipei începe să funcţioneze.

Omogenitatea este un capitol la care trebuie să mai lucrăm”

a mai spus Şerban Sere.

Optimismul domneşte în tabăra organizatorilor care au reuşit unele investiţii financiare extrem de mari pentru ca echipa să aibă continuitate în prima jumătate a clasamentului.

Întâlnirea dintre CSM Oradea şi BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc va avea loc luni, cu începere de la ora 18:30 în Arena Antonio Alexe din Oradea.

Intrarea pe bani la jocurile oficiale

De mai multe sezoane, intrarea la jocurile de baschet ale băieţilor de pe propriul teren se face pe bază de bilet, care costă 5 lei. Şi în acest sezon această regulă rămâne valabilă cu menţiunea că pensionarii pe bază de talon şi copii sunt 14 ani vor avea accesul gratuit.

În ciuda acestui fapt, publicul orădean este aşteptat în număr cât mai mare la primul joc oficial al CSM-ului pe teren propriu, în sezonul 2011-2012.

De altfel, Oradea este unul dintre municipiile cu media de spectatori cea mai ridicată la nivel naţional, fiind adevărat faptul că rezultatele foarte bune au adus la sală un public extrem de entuziasm şi numeros.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult