Categorized | Social

Au la dispoziţie un an pentru a dota Parcul Industrial cu utilităţi

Primăria Oradea anunţă că s-a finalizat procedura de evaluare a ofertelor pentru realizarea infrastructurii de utilităţi publice în Parcul Industrial Eurobusiness Oradea, etapa 1. Cea mai bună ofertă a fost de aproximativ 45 de milioane de lei, câştigătoare fiind declarată o asociaţie de trei firme. Acestea au la dispoziţie un an de zile pentru a realiza lucrările de infrastructură de utilităţi publice.

Oferta câştigătoare a fost cea a asocierii formată din SC Construcţii Bihor SA, SC Drum Construct SRL şi SC Energomontaj SA, la un preţ de 45.055.038, 14 lei fără TVA.

Conform municipalităţii, în termen de 12 luni, asocierea de firme câştigătoare va realiza lucrările de infrastructură de utilităţi publice în parcul industrial de pe şoseaua Borşului.

Garanţia acordată lucrărilor de către firmele mai sus amintite este de 36 de luni de la data finalizării lucrărilor.

„La această licitaţie au depus oferte de preţ un număr de 7 ofertanţi, din care două oferte au fost declarate neconform, o ofertă inacceptabilă iar oferta adjudecată a fost oferta cu preţul cel mai mic dintre ofertele declarate admisibile”

se afirmă într-un comunicat al Primăriei Oradea.

După finalizarea perioadei de contestaţii, la începutul lunii octombrie Primăria urmează să semneze contractul de achiziţie publică cu ofertantul câştigător.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult