Categorized | Sport

Ionel Bungău mult mai drastic cu antrenorii de la CS Crişul

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe numirea în funcţia de director a lui Ionel Bungău la CS Crişul Oradea că deja au apărut şi primele surprize. Unii antrenori cu vechi ștate la club au crezut că venirea lui Bungău va ajuta la imaginea clubului și că acesta nu va ține cont de performanțele antrenorilor. Nu a fost deloc aşa, Ionel Bungău ocupându-se atât de imaginea clubului cât şi de problemele manageriale. Culmea este că noul director s-a trezit pus în faţa faptului de a nu fi informat că una dintre echipele de polo a făcut deplasarea la un turneu în Ungaria.

În primul rând fiecare antrenor va trebui să-şi prezinte personal programul de pregătire şi competiţie pentru ca la orice oră antrenorul să fie găsit la locul de muncă. Deja au existat unele divergenţe, unii antrenori căutaţi la sală, bazin sau teren, lipsind.

Motivul acestora a fost că ei au schimbat ora de desfăşurare a antrenamentului. În aceste condiţii noul director le va fixa ora de desfăşurare a activităţii şi toţi vor trebui să o respecte. Primii nemulţumiţi au fost cei de la polo şi scrimă care deja au intrat în vederile noii conduceri, obligate să ia unele măsuri.

De asemenea Ionel Bungău a ţinut să facă public faptul că „chetele” financiare ale unor secţii de la clubul bihorean vor fi gestionate de părinţi şi, în niciun caz, nu vor fi influenţaţi antrenorii în funcţie de cotizaţia fiecărui părinte.

La prima întâlnire cu componenţii lotului naţional al juniorilor de la secţia de polo care au obţinut un meritoriu loc VII la europene, noul director a ţinut să-i felicite personal şi să-i asigure că va face tot posibilul pentru ca această secţie să aibă un sponsor.

Au fost prezenţi Marius Ţic, cel care a dorit să părăsească clubul dar în cele din urmă a ajuns la un consens, Bogdan Paleacu şi Alex Sfârlea, trei componenţi de bază ai formaţiei pregătire de Viorel Rus.

Naţionala de juniori II a României a încheiat întrecerea continentală pe poziţia a VII-a după ce, în meciul pentru intrarea în semifinală, au fost învinşi după prelungiri, de naţionala similară a Greciei, 14-15.

„Este un rezultat foarte bun pentru polo-ul juvenil din ţara noastră şi mă văd obligat să remarc aportul orădenilor de la CS Crişul antrenaţi de Ciprian Câmpeanu.

Cei trei jucător importanţi şi-au făcut treaba cât au putut de bine şi doresc să şi-o facă cel puţin la fel şi pe viitor. Îi asigur că din viitorul sezon condiţiile acestora se vor îmbunătăţii”

a spus Ionel Bungău.

La această oră CS Crişul Oradea participă în superliga de polo cu echipa de juniori I, care este ocupantă permanentă a podiumului naţional.

Deocamdată, viitorul se anunţă extrem de dificil pentru antrenorii care erau obişnuiţi cu şmecherii de la cazarea sau masa sportivilor, unde se fentau nişte bani, acest timp de afacere personală urmând a fi eliminată. Cu siguranţă că vor pleca unii antrenori ai clubului care încă nu au scăpat de metehmele comuniste în care ei făceau bani proprii atât la organizarea întrecerilor pe plan local cât şi la deplasările din ţară.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4424 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Ionel Bungău mult mai drastic cu antrenorii de la CS Crişul”

  1. zzz spune:

    Ionel bungau este un ….. de om un parvenit !!!!!!!!!! un jegos !!!!!!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult