Categorized | Educatie

Trei zile de muzică populară la Toamna Orădeană

Sâmbătă, 1 octombrie 2011, între orele 17:00 – 22:00 va fi sărbătoare mare în Parcul 1 Decembrie din Oradea.  Iubitorii de muzică populară sunt invitați să ia parte la un spectacol folcloric deosebit.

Timp de trei zile, pe 30 septembrie, 1 și 2 octombrie la Oradea are loc, în cadrul Toamnei orădene, Târgul Pălincarilor și Festivalul Vinului. Și cum cele două evenimente trebuie acompaniate de muzică și voie bună, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor organizează în seara zilei de 1 octombrie un regal folcloric.

Pe scenă vor urca  ansambluri folclorice bihorene dar și  interpreți de muzică populară.

Își vor da concursul  Ansamblul „Vatra” din Derna, Ansamblul folcloric al comunei Roșia, Ansamblul folcloric ,,Bărdăuța” din Borod, Ansamblul folcloric ,,Moșuț” din Vadu Crișului, Ansamblul folcloric ,,Sărcăuța” din Borod, Ansamblul folcloric ,,Cununa de pe Criș” din Tilecuș-Tileagd precum și Ansamblul folcloric maghiar din Remetea.

Printre artiștii care vor urca pe scena din parcul 1 Decembrie se vor număra Andrada Crăciun, Violeta Gherman, Monica Blaga, Adriana Știube, Corina Marta, Corina Lele Ionescu, Ioana Urs, Radu Barbura și Grupul vocal ,,Roșienițele”.

Accesul publicului este gratuit și deschis tuturor celor interesați.

Ioana-Mădălina Ştefănică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult