Categorized | Social

Primăria va premia cu bani sportivii orădeni care fac performanţă

În cadrul şedinţei Consiliului Local din această lună, consilierii au aprobat programul de premiere şi susţinere a excelenţei în sport, intitulat  „Campionii viitorului”. Programul prevede constituirea unui fond special de 150.000 de lei din care vor fi susţinuţi şi premiaţi sportivii de performanţă.

Proiectul are ca scop recunoaşterea şi premierea sportivilor din municipiul Oradea, a acelor sportivi care realizează performanţe remarcabile în cadrul competiţiilor sportive.

Totodată, se are în vedere crearea şi asigurarea unor condiţii optime de antrenament pentru sportivii care se pregătesc pentru participare la aceste categorii de competiţii sportive.

Pentru realizarea proiectului se va constitui o comisie care va elabora regulamentul privind procedura şi criteriile de selecţie a sportivilor de performanţă, care vor participa la programul „Campionii viitorului”.

Totodată, se va constitui un fond destinat programului, în cuantum de 150.000 lei, fond care va fi asigurat din banii Primăriei. Bugetul alocat programului cuprinde două categorii: – fondul de premiere în valoare de 62.000 lei şi fondul de susţinere în valoare de 88.000 lei.

Din categoria sportivilor de performanţă care vor beneficia de premiere, în limitele bugetului alocat fac parte sportivii de performanţă cu vârste cuprinse între 10 – 18 ai, elevi ai şcolilor orădene, care au obţinut individual rezultate deosebite în cadrul competiţiilor sportive mondiale, europene sau naţionale obţinând locul I, II, respectiv locul III.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult