Categorized | Sport

Punct câştigat în extremis de bihoreni. Chindia Târgovişte – FC Bihor 1-1

În cadrul etapei a VII-a a Ligii a II, Seria a II-a formaţia fanion a judeţului Bihor, Fotbal Club s-a deplasat pentru un meci extrem de important la Târgovişte pentru a da piept cu cei de la Chindia. La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal 1-1 (0-0). A fost un meci tipic de eşalon second în care echipa vizitatoare se poate spune că e fost dezavantajată de arbitraj, golul gazdelor fiind marcat dintr-o poziţie suspectă de ofsaid.

Prima parte a partied a fost una extrem de modestă cu rare faze la ambele porţi, gazdele încercând multe acţiuni ofensive pe flancuri prin incisivul Băluţă, în timp ce orădenii s-au limitat la a se apăra cât mai exact cu rare contraatacuri fără finalitate.

Cel mai periculos atacant al gazdelor a fost Boby Verdeş cel care în câteva situaţii putea deschide scorul dar s-a dovedit total neinpirat.

Partea a doua debutează cu reuşita lui Băluţă care a marcat nestingherit după ce a fost găsit cu o pasă într-o poziţie mai mult decât suspectă de ofsaid. Totul s-a petrecut în minutul 53.

Oaspeţii nu au nici o şansă cu un joc modest şi se hotărâsc să rişte mai mult, ceea ce lasă spaţii largi în apărare. Cu un sfert de oră înainte de finalul jocului, marcatorul golului, Băluţă, vede cel de-al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, fiind eliminat.

Urmează o perioadă de joc în care s-a jucat pe contre, bihorenii dovedinde-se mult mai periculoşi, Sorean şi Florin Pop finalizând alături.

Când toată lumea aştepta finalul, Mărkuş reuşeşte să aducă egalarea în urma unui corner, el marcând cu capul din şase metri și stabilind scorul final, 1-1. Golul egalizator a fost marcat în minutul 89.

La finalul meciului, tehnicianul Leonardo Gabbanini a declarat:

„Am reuşit să reintrăm în meci şi să egalăm cu ambiţie şi cu dorinţă. Am făcut-o cu sufletul. Acest fapt, că am pus suflet în ce am făcut, este un drum de urmat”.

Chindia: Perianu – Pătru, Morariu, Mladen, Carnariu – Rădoi – Băluţă, Cherchez, Anton, Dobre – Verdeş.
Antrenor: Silviu Dumitrescu

FC Bihor: Pogacsics – Florean, Muscă, Diarra, Oltean – Selagea, Danci (63 Sorian), Coroian, Sfârlea (70 Florin Pop) – Malinic (46 Lupu), Mărkuş.
Antrenor: Leonardo Gabbanini.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult