Categorized | Cultură

Horațiu Mălăele vă va arăta cum se poate supraviețui prin sinucidere

Orice „sinucidere” si orice abdicare e un pas spre un nou început. Trei destine, trei povești de viata, trei tipologii umane etern valabile își dau mâna, de fapt, pentru a o lua de la capăt. Aceasta este, sintetizată, povestea piesei Podu’ a lui Horațiu Mălăele, piesă pe care orădenii o pot vedea în cadrul Toamnei Orădene, marți, 4 octombrie de la ora 20:00 la Filarmonica Oradea.

Dupa seara de improvizatii, cu Mihai Bobonete si Improvizati.Ro la Oradea urmeaza un spectacol special cu Horatiu Malaele, la Filarmonica de Stat Oradea.

Teatrul Metropolis le dă intalnire orădenilor pe un Pod al situatiilor limita in viata, unde vor fi prezenți Horatiu Malaele si George Ivascu, intr-o farsa a existentei absurde, a deriziunii in fata propriilor neputinte.

Cu imens umor, Un Neinteles, Un Indragostit si o Artista vor sta la coada in fata mortii, pentru a dezvalui fara mila, in cheie caricaturala, propriile drame, tocmai pentru a descoperi Viata. Iubirea, faima, absolutul. Trei laitmotive, sau trei constante ale existentei, le vor pute orădenilor la incercare pofta de ras, timp de o ora, intr-o satira nemiloasa la adresa caracterelor umane.

„Podu’ este o piesa unicat cu o tema nemaiauzita. Marilor nostri nihilisti, celor care condamna dezastrul vietii si nesansa nasterii, Paul Ioachim le propune aceasta solutie de compromis: supravietuirea prin actul sinuciderii. Sa vad un asemenea spectacol as risipi oricand ceva din „picul” vietii.”

spune despre piesă Horatiu Mălăele.

Spectacolul va incepe la ora 20, iar pretul unui bilet este de 20 de lei.

Informatii suplimentare găsiți la adresa de e-mail press@toamnaoradeana.com si pe site-ul www.toamnaoradeana.com.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Horațiu Mălăele vă va arăta cum se poate supraviețui prin sinucidere”

  1. Ioana spune:

    Piesa a fost superba! Iar daca asta seara n-ati putut fi acolo, asigurati-va ca data viitoare veti fi prezenti! Maestrii sunt maestrii pana la moarte si nimeni niciodata nu le va putea lua acest statut!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult