Categorized | Cultură

Horațiu Mălăele vă va arăta cum se poate supraviețui prin sinucidere

Orice „sinucidere” si orice abdicare e un pas spre un nou început. Trei destine, trei povești de viata, trei tipologii umane etern valabile își dau mâna, de fapt, pentru a o lua de la capăt. Aceasta este, sintetizată, povestea piesei Podu’ a lui Horațiu Mălăele, piesă pe care orădenii o pot vedea în cadrul Toamnei Orădene, marți, 4 octombrie de la ora 20:00 la Filarmonica Oradea.

Dupa seara de improvizatii, cu Mihai Bobonete si Improvizati.Ro la Oradea urmeaza un spectacol special cu Horatiu Malaele, la Filarmonica de Stat Oradea.

Teatrul Metropolis le dă intalnire orădenilor pe un Pod al situatiilor limita in viata, unde vor fi prezenți Horatiu Malaele si George Ivascu, intr-o farsa a existentei absurde, a deriziunii in fata propriilor neputinte.

Cu imens umor, Un Neinteles, Un Indragostit si o Artista vor sta la coada in fata mortii, pentru a dezvalui fara mila, in cheie caricaturala, propriile drame, tocmai pentru a descoperi Viata. Iubirea, faima, absolutul. Trei laitmotive, sau trei constante ale existentei, le vor pute orădenilor la incercare pofta de ras, timp de o ora, intr-o satira nemiloasa la adresa caracterelor umane.

„Podu’ este o piesa unicat cu o tema nemaiauzita. Marilor nostri nihilisti, celor care condamna dezastrul vietii si nesansa nasterii, Paul Ioachim le propune aceasta solutie de compromis: supravietuirea prin actul sinuciderii. Sa vad un asemenea spectacol as risipi oricand ceva din „picul” vietii.”

spune despre piesă Horatiu Mălăele.

Spectacolul va incepe la ora 20, iar pretul unui bilet este de 20 de lei.

Informatii suplimentare găsiți la adresa de e-mail press@toamnaoradeana.com si pe site-ul www.toamnaoradeana.com.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Horațiu Mălăele vă va arăta cum se poate supraviețui prin sinucidere”

  1. Ioana spune:

    Piesa a fost superba! Iar daca asta seara n-ati putut fi acolo, asigurati-va ca data viitoare veti fi prezenti! Maestrii sunt maestrii pana la moarte si nimeni niciodata nu le va putea lua acest statut!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult