Categorized | Sport

Voleibaliștii orădeni au câștigat la revenirea în activitate. CS Câmpia Turzii –LPS Bihorul Oradea 0-3

Sâmbătă, 1 octombrie, echipa de volei masculin-seniori LPS CSȘ Bihorul Oradea a debutat, după o pauză îndelungată, în eșalonul secund al voleiului masculin din țara noastră. La Câmpia Turzii, contra echipei locale CSM, oaspeții orădeni au reușit să domine o echipa locală tânără și ambițioasă. La finalul partidei oaspeții au învins cu scorul de 3-0 (25-14, 25-11, 25-11).

Suporterii frenetici ai gazdelor şi-au împins echipa de la spate, astfel că începutul de set a fost unul echilibrat, însă doar până la al doilea time-out tehnic, după care orădenii au luat un avans considerabil, câştigând setul.

In setul 2 jocul a mers din ce in ce mai bine, orădenii surclasandu-şi adversarii la blocaj şi serviciu pe toată durata acestuia (8-0, 16-4, 21-5).

Într-un moment în care se preconiza un set câştigat la o diferenţă clară de către orădeni, antrenorul Rodian Achimescu a dat şansă celor 2 juniori de pe banca sa debuteze, iar turdenii au profitat de emoţiile inerente ale acestora, setul terminându-se la 11.

Parcursul setului 3 a fost parca la indigo cu al doilea, orădenii impunându-se la acelaşi scor 11.

CSŞ LPS Bihorul: Lung, Lelea, Drăgan, Achimescu, Drinceanu, Fărcanea, Chereji. Au mai intrat pe parcurs: Birta, Vornicu şi Buda.

Oradenii vor debuta in fata propriilor suporteri sâmbătă,8 octombrie, la sala de jocuri sportive a LPS Bihorul Oradea împotriva celor de la CNMB Râmnicu Vâlcea.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult