Categorized | Sport

Voleibaliștii orădeni au câștigat la revenirea în activitate. CS Câmpia Turzii –LPS Bihorul Oradea 0-3

Sâmbătă, 1 octombrie, echipa de volei masculin-seniori LPS CSȘ Bihorul Oradea a debutat, după o pauză îndelungată, în eșalonul secund al voleiului masculin din țara noastră. La Câmpia Turzii, contra echipei locale CSM, oaspeții orădeni au reușit să domine o echipa locală tânără și ambițioasă. La finalul partidei oaspeții au învins cu scorul de 3-0 (25-14, 25-11, 25-11).

Suporterii frenetici ai gazdelor şi-au împins echipa de la spate, astfel că începutul de set a fost unul echilibrat, însă doar până la al doilea time-out tehnic, după care orădenii au luat un avans considerabil, câştigând setul.

In setul 2 jocul a mers din ce in ce mai bine, orădenii surclasandu-şi adversarii la blocaj şi serviciu pe toată durata acestuia (8-0, 16-4, 21-5).

Într-un moment în care se preconiza un set câştigat la o diferenţă clară de către orădeni, antrenorul Rodian Achimescu a dat şansă celor 2 juniori de pe banca sa debuteze, iar turdenii au profitat de emoţiile inerente ale acestora, setul terminându-se la 11.

Parcursul setului 3 a fost parca la indigo cu al doilea, orădenii impunându-se la acelaşi scor 11.

CSŞ LPS Bihorul: Lung, Lelea, Drăgan, Achimescu, Drinceanu, Fărcanea, Chereji. Au mai intrat pe parcurs: Birta, Vornicu şi Buda.

Oradenii vor debuta in fata propriilor suporteri sâmbătă,8 octombrie, la sala de jocuri sportive a LPS Bihorul Oradea împotriva celor de la CNMB Râmnicu Vâlcea.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult