Categorized | Educatie

Feeling Dance vă învită la dans la Oradea Plaza

Prima zi a lunii octombrie a deschis uşile proaspătului inaugurat studio de dans Feeling Dance. Începand cu ora 19:00, orădenii s-au adunat în Oradea Plaza, la etaj, să asiste la spectacolul de deschidere al sezonului.

In fata celor peste 300 de participanti si-au demonstrat maiestria atat copii cat si adulti, practicanti ai dansului de performanta sau cu caracter de relaxare, etaland un show plin de culoare si eleganta.

Samba, Vals vienez, Cha cha cha, Tango argentinian, Salsa, Bachata sau Rueda de casino au reprezentat cateva din momentele de atractie puse in scena de dansatorii clubului, printre care publicul i-a putut admira pe campionii Romaniei la categoria 12-13 ani.

Noul si elegantul studio de dans a acaparat atentia celor prezenţi, in special a copiilor care beneficiaza de un curs de dans gratuit (Cursul „Campionilor”), inghesuindu-se la inscrierile care s-au derulat pe parcursul intregului eveniment.

Dupa gala de inaugurare, spectatorii au fost poftiti alaturi de dansatori in interiorul salii de dans sa serveasca din bunatatile deliciosului bufet suedez si sa inchine un pahar de sampanie in cinstea noii locatii care inaugureaza un alt sezon dansant, promitand un an rafinat, in noul decor spatios si select.

Si pentru ca primele lectii de dans au debutat cu succes, atat la grupele de copii cat si la adulti, clubul de dans Feeling Dance reaminteşte oradenilor sloganul lor: „de la 5 la 99 ani…”

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult