Categorized | Educatie

Feeling Dance vă învită la dans la Oradea Plaza

Prima zi a lunii octombrie a deschis uşile proaspătului inaugurat studio de dans Feeling Dance. Începand cu ora 19:00, orădenii s-au adunat în Oradea Plaza, la etaj, să asiste la spectacolul de deschidere al sezonului.

In fata celor peste 300 de participanti si-au demonstrat maiestria atat copii cat si adulti, practicanti ai dansului de performanta sau cu caracter de relaxare, etaland un show plin de culoare si eleganta.

Samba, Vals vienez, Cha cha cha, Tango argentinian, Salsa, Bachata sau Rueda de casino au reprezentat cateva din momentele de atractie puse in scena de dansatorii clubului, printre care publicul i-a putut admira pe campionii Romaniei la categoria 12-13 ani.

Noul si elegantul studio de dans a acaparat atentia celor prezenţi, in special a copiilor care beneficiaza de un curs de dans gratuit (Cursul „Campionilor”), inghesuindu-se la inscrierile care s-au derulat pe parcursul intregului eveniment.

Dupa gala de inaugurare, spectatorii au fost poftiti alaturi de dansatori in interiorul salii de dans sa serveasca din bunatatile deliciosului bufet suedez si sa inchine un pahar de sampanie in cinstea noii locatii care inaugureaza un alt sezon dansant, promitand un an rafinat, in noul decor spatios si select.

Si pentru ca primele lectii de dans au debutat cu succes, atat la grupele de copii cat si la adulti, clubul de dans Feeling Dance reaminteşte oradenilor sloganul lor: „de la 5 la 99 ani…”

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4421 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult