Categorized | Sport

Test de maturitate. Vineri, ora 19:00, CSM Oradea – Asesoft Ploieşti

Nici nu a început bine sezonul baschetbalistic că deja orădenii se află în faţa unui joc extrem de important. Formaţia locală va juca în dauna celor de la Asesoft Ploieşti, campioana care a cucerit şapte din ultimele opt sezoane. Bihorenii au debutat cu o victorie de senzaţie la Sibiu contra celor de la CSU din localitate în timp ce ploieştenii au cedat surprinzător, pe propriul teren, în faţa formaţiei din Cluj-Napoca, U Mobitelco, actuala campioană.

Şerban Sere şi Cristian Achim, managerul general şi respectiv antrenorul principal al secţiei de baschet a CS Municipal Oradea au organizat o conferinţă de presă a cărei principal subiect a fost meciul de vineri cu ploieştenii.

Din păcate, baschetbaliştii locali au avut în cursul acestei săptămâni unele probleme de lot, Vasile Ştefan fiind indisponibil datorită unei accidentări la spate în timp ce Lazar Laszlo avea o problemă mai veche, la unul dintre degete. Totodată, Whiliam Franklin nu mai poate fi utilizat în acest campionat deoarece el a suferit o accidentare gravă, întindere de ligamente. În aceste condiţii, în cursul zilelor viitoare va sosi la Oradea un jucător nou care va semna un contract valabil pentru o perioadă de un an de zile.

„Sincer, nu ştim foarte multe despre adversarul de vineri dar noi ne-am pregătit foarte bine şi dorim să câştigăm. Normal că ne dorim ca publicul să fie într-un număr cât mai mare alături de noi.

Din păcate am avut unele probleme de lot, dar cred că nu vom fi afectaţi. Avem jucători valoroşi, capabili să joace la un nivel foarte bun. Vrem ca cel mai bun să câştige şi, deocamdată, nu acuz pe nimeni, dar sperăm să fie şansele egale pe toată durata jocului”

a spus Cristian Achim.

La rândul său, Şerban Sere a ţinut să adauge:

„Cred că suntem în faţa unui nou început iar victoria de la Sibiu trebuie legată de o altă victorie. Aşteptăm multe de la acest joc şi am încredere în băieţi că vor face tot posibilul pentru a câştiga. Deja avem formată şi o galeria locală dotată cu tot ce e necesar şi ne bazăm pe aportul unui mare număr de spectatori.

Ploieştenii care alcătuiesc o echipă bună luată individual, nu sunt de neînvins şi cred că avem valoarea să trecem cu bine de acest joc. Îmi doresc ca lumea care vine la sală să plece mulţumită de ceea ce oferim noi, gazdele”.

Serea a mai spus că nu îi este frică de arbitraj și este sigur că CSM va fi arbitrată corect.

Tombolă şi magazin fan-shop

Cu ocazia acestui joc dintre CSM Oradea şi Asesoft Ploieşi, care va avea loc vineri, începând cu ora 19:00 la Arena Antonio Alexe din Oradea va fi inaugurat şi magazinul de prezentare al echipei.

Este vorba de un magazin fan-shop în care vor putea fi achiziţionate obiecte promoţionale cu însemnele sau culorile clubului dar şi tricouri mingi sau echipament sportiv.

De asemenea, în pauza jocului se va organiza o tombolă, primii trei fiind aşteptaţi la magazinul clubului pentru a-şi ridica premiile.

Și la acest meci biletul de acces va costa 5 lei iar copii şi pensionarii vor avea accesul gratuit.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult