Categorized | Sport

Poloiştii orădeni obligaţi să obţină calificarea

De vineri până duminică Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea va găzduit turneul de calificare în Cupa LEN la polo la finele căruia două dintre cele patru echipe vor accede în faza următoare. Participantele vor fi: CSM Digi Oradea în calitate de formaţie gazdă, Harkov din Ucraina, Bogliosio din Italia şi Sintez Kazan din Rusia.

Cu siguranţă că va fi unul dintre turneele cele mai dificile pentru formaţia locală care se va confrunta cu adversari extrem de redutabili şi care au investit foarte mult în ultima perioadă în sportul pe apă.

După ce au ratat calificare în cadrul euroligii poloiştii bihoreni cu noile „implanturi” au ocazia să-şi dovedească valoarea în faţa propriului public dar pentru a se impune e necesară o mobilizare exemplară.

Programul complet al turneului va fi următorul:

Vineri, 7 octombrie:

17.45 CSM Digi Oradea – Harkov

19.15 Bogliasco – Sintez Kazan

Sâmbătă, 8 octombrie

18.00 CSM Digi Oradea – Sintez Kazan

19.30 Harkov – Bogliasco

Duminică, 9 octombrie

10.00 Sintez Kazan – Harkov

11.30 Oradea – Bogliasco.

Toate jocurile de la acest turneu vor fi transmise în direct de Digi Tv cu menţiunea că biletele de intrarea la jocurile de la acest turneu vor costa 10 lei.

Nu are timp

De departe cel mai ocupat om de sport de pe „Terra” la acest moment este Florin Birta, director al CSM Oradea cel care mai nou pare să fie un fel de „mă simt dar nu mă văd”.

Pe lângă faptul că lipseşte constant de la conferinţele de presă ale clubului, „preşedinţelul” cum e poreclit prin târg, nici măcar bună voinţă nu are să anunţe un eveniment extrem de important.

Este vorba de turneul de calificare în Cupa LEN la polo, întrecere care are loc la finele acestei săptămâni. Până să-şi de-a cineva seama că un astfel de om e în plus trebuie să ne rezumăm doar sportului şi informaţiilor utile.

Mai mult, pe site-ul oficial al clubului când accesezi secţiunea de polo te trimite constat către cea de baschet unde marketingul este la el acasă.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult