Categorized | Social

Tinerii talentați sunt așteptați la preselecție pentru Festivalul „Gheorghe David” de la Debrecen

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor organizează, marți, 18 și miercuri 19 octombrie 2011, preselecțiile pentru Festivalul – concurs Euroregional „Gheorghe David”. Un eveniment cultural care se adresează soliștilor de muzică ușoară, cultă și populară ce va avea loc în Ungaria, la Debrecen.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor invită toți tinerii cu vârste cuprinse între 17 – 30 de ani, interpreți de muzică ușoară, cultă și populară să se prezinte la preselecții.

Marți, 18 octombrie la teatrul Arcadia, începând cu orele 18:00, sunt așteptați soliștii de muzică cultă și ușoară.

Participanții la secțiunea muzică cultă vor trebui în mod obligatoriu să se prezinte în fața juriului cu o piesă (arie, lied, etc) cu acompaniament de pian, în timp ce competitorii secțiunii muzică ușoară vor trebui să interpreteze o piesă din repertoriul național sau internațional.

Pe 19 octombrie 2011, la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor (Piaţa 1 Decembrie Nr. 12), începând cu orele 18:00, sunt așteptați la preselecții soliștii de muzică populară, repertoriul lor trebuind să fie compus dintr-o doină și un cântec de joc.

Cei care vor fi selectați se vor alătura soliștilor care vor urca pe scena festivalului euroregional „Gheorghe David” ce va avea loc pe 19 noiembrie la Debrecen.

Mai multe informații referitoare la concurs și preselecții pot fi obținute la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor – Piața 1 Decembrie Nr. 12, prin telefon la 0259/413.922 respectiv 0771/295.573 sau prin e-mail la adresa: centrul.cultural.bihor@gmail.com

Ioana-Mădălina Ștefănică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult