Categorized | Sport

În paşi rapizi spre primul eşalon. Pro Volei Arad – CSŞ LPS Bihorul Oradea 0-3

La finele săptămânii trecute „leii” orădeni de la CSŞ LPS Bihorul au învins în deplasare, la Arad, echipa locală Provolei în cadrul etapei a III-a a Diviziei A2 la volei masculin. Partida a fost un galop de sănătate, orădenii dominînd pe tot parcursul ei.

Meciul, care a fost şi un derby al jucătorilor orădeni, având în vedere că la echipa arădeană evoluează nu mai puţin de trei jucători ce au activat la clubul de juniori L.P.S. Bihorul, a fost dominat „da capo al fine” de echipa noastră, orădenii plecând astfel cu toate cele 3 puncte din oraşul de pe Mureş.

Deşi era de aşteptat ca partida să fie una echilibrată, orădenii au pornit ca din tun, având un avans de 7 puncte la primul time-out tehnic, graţie unor servicii de excepţie executate de George Drăgan. Avansul s-a menţinut, ba chiar s-a mărit,  echipa noastră câştigând primul set la 11.

Şi setul al doilea a fost la discreţia jucătorilor orădeni, aceştia câştigând graţie unui joc exact atât la fileu, cât şi pe faza de apărare.

În setul 3 însă arădenii au schimbat jocul, conducând chiar cu 4-0, moment în care antrenorul Rodian Achimescu a cerut time-out. După întrerupere, „leii” au intrat pe teren mult mai motivaţi, reducând treptat diferenţa(8-5,12-8,14-9). La 15-13 pentru gazde, a urmat o serie foarte bună de 4 puncte a orădenilor, care apoi s-au distanţat (16-21), câştigand şi setul trei la o diferenţă confortabilă.

Cu toate că întreaga echipă a prestat un joc foarte bun, s-au evidenţiat George Drăgan, debutantul Vlad Tebieş, Emil Lung şi Cătălin Lelea. De notat este că ultimii doi au jucat împotriva foştilor colegi, aceştia evoluând în echipa arădeană în sezonul trecut, poate de aici şi motivaţia în plus şi dorinţa mare de a câştiga.

Echipa de start:

Achimescu,Lung(cpt),Lelea şi Drinceanu,Drăgan şi Tebieş,Fărcanea (Libero).

Provolei Arad – LPS Bihorul Oradea 0-3(11-25,16-25,19-25)

Cel mai bun jucător al meciului-George Drăgan(vă trimit ataşată poza)

Celelalte rezultate:

CNE Dej-UMF Cluj1-3;

Phoenix Şimleul Silvaniei-CSM C.Turzii 3-1

CNMB Rm.Vâlcea-Torpi Tg.Mureş 3-1

Clasamentul după 3 etape:

1.Bihorul Oradea 9p,

2.UMF Cluj 8p,

3.CNE Dej 6p,

4.Phoenix Şimleul Silvaniei 6p,

5.Provolei Arad 4p,

6.CNMB Rm.Vâlcea 3p,

7.Torpi Tg.Mureş 0p,

8.CSM C.Turzii 0p.

Etapa viitoare găzduieşte meciurile:

Bihorul Oradea – Torpi Tg. Mureş

UMF Cluj – CNMB Rm. Vâlcea

CSM C. Turzii – CNE Lapi Dej

Provolei Arad – Phoenix Şimleul Silvaniei

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult