Categorized | Sport

FC Bihor și CSM Oradea vor lupta miercuri pentru puncte

Singura partidă restanţă din cadrul Ligii a II-a, Seria a II-a va avea loc miercuri, de la ora 15:00 la Oradea unde roş-albaştri vor primi replica adversarilor de la Mureşul Deva. Gazdele vin după o serie de trei jocuri fără înfrângere în faţa unor adversari valoroşi ca FC Argeş sau Chindia Târgovişte în timp ce devenii au cedat etapa precedentă acasă cu Alro Slatina. Tot miercuri, de la ora ora 20:00 CSM Oradea va întâlni CSM Bucureşti într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Diviziei A de baschet masculin.

Fără doar şi poate că bihorenii îşi propun victoria în condiţiile în care ei se pregătesc intens pentru acest lucru. Mai mult şi următoarea etapă ei vor juca tot pe propriul teren, cu Juventus Bucureşti.

Elevii antrenorului italian Leonardo Gabbanini nu concep să nu facă o figură frumoasă în faţa propriilor suporteri.

„Sper că am început la Piteşti un drum nou, care trebuie continuat cu două victorii acasă. Ne dorim foarte mult victoria în acest meci”

a declarat Gabbanini.

În ceea ce priveşte lotul de jucători al echipei noastre, Florean este accidentat, de asemenea şi Moraru, care şi-a reluat însă alergările, dar nu va putea reveni pe terenul de joc până cel puţin peste două săptămâni.

Ca de obicei intrarea la Stadionul „Iuliu Bodola”  se va face pe bază de bilet care va costa 10 lei. Pensionarii şi copii cu o vârstă până la 14 ani vor avea intrarea gratuită.

Baschetbaliștii orădeni obligaţi să continue în formula pozitivă

Tot miercuri se vor desfăşura și partidele din cadrul etapei a IV-a a Diviziei A de baschet masculin. În cadrul acestei runde formaţia locală CSM Digi Oradea va avea de înfruntat un adversar extrem de valoros CSM Bucureşti.

Gazdele întâlnirii de miercuri se află în faţa unui examen total în care sunt obligaţi să câştige în dauna unui adversar care în etapa trecută a câştigat chiar în faţa actualei campioane naţionale.

De altfel Şerban Sere managerul general al formaţiei noastre afirma în cadrul unei conferinţe de presă că Oradea porneşte cu prima şansă pe propriul teren.

„Sincer ne aflăm în faţa unei partide extrem de dificile în dauna unui adversar deosebit de puternic care se luptă pentru accederea în play-off. Cred că aceasta este o partidă importantă pentru că ne aflăm în faţa unui joc cu o contra-candidată la playoff şi de aceea acum nu avem voie să facem niciun pas greşit.

Au o echipă foarte dinamică care poate să pună probleme oricărui adversar indiferent de numele acestuia, mai ales că au jucători extrem de experimentaţi cum sunt Căruţaşu şi Fometescu.  Eu mizez foarte mult pe dorinţa jucătorilor noştri de a obţine victoria.

De asemenea, mă bazez foarte mult că jucăm în faţa propriilor suporteri pe care îi aşteptăm la sală în număr foarte mare. Publicul poate deveni al 6-lea nostru jucător”

a declarat antrenorul Șerban Sere.

Ultima achiziţie a bihorenilor, lituanianul Navickas a început să se pună la punct cu schemele antrenorului Cristian Achim, urmând a fi o prezenţă constantă în echipa bihoreană.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult