Categorized | Sport

FC Bihor și CSM Oradea vor lupta miercuri pentru puncte

Singura partidă restanţă din cadrul Ligii a II-a, Seria a II-a va avea loc miercuri, de la ora 15:00 la Oradea unde roş-albaştri vor primi replica adversarilor de la Mureşul Deva. Gazdele vin după o serie de trei jocuri fără înfrângere în faţa unor adversari valoroşi ca FC Argeş sau Chindia Târgovişte în timp ce devenii au cedat etapa precedentă acasă cu Alro Slatina. Tot miercuri, de la ora ora 20:00 CSM Oradea va întâlni CSM Bucureşti într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Diviziei A de baschet masculin.

Fără doar şi poate că bihorenii îşi propun victoria în condiţiile în care ei se pregătesc intens pentru acest lucru. Mai mult şi următoarea etapă ei vor juca tot pe propriul teren, cu Juventus Bucureşti.

Elevii antrenorului italian Leonardo Gabbanini nu concep să nu facă o figură frumoasă în faţa propriilor suporteri.

„Sper că am început la Piteşti un drum nou, care trebuie continuat cu două victorii acasă. Ne dorim foarte mult victoria în acest meci”

a declarat Gabbanini.

În ceea ce priveşte lotul de jucători al echipei noastre, Florean este accidentat, de asemenea şi Moraru, care şi-a reluat însă alergările, dar nu va putea reveni pe terenul de joc până cel puţin peste două săptămâni.

Ca de obicei intrarea la Stadionul „Iuliu Bodola”  se va face pe bază de bilet care va costa 10 lei. Pensionarii şi copii cu o vârstă până la 14 ani vor avea intrarea gratuită.

Baschetbaliștii orădeni obligaţi să continue în formula pozitivă

Tot miercuri se vor desfăşura și partidele din cadrul etapei a IV-a a Diviziei A de baschet masculin. În cadrul acestei runde formaţia locală CSM Digi Oradea va avea de înfruntat un adversar extrem de valoros CSM Bucureşti.

Gazdele întâlnirii de miercuri se află în faţa unui examen total în care sunt obligaţi să câştige în dauna unui adversar care în etapa trecută a câştigat chiar în faţa actualei campioane naţionale.

De altfel Şerban Sere managerul general al formaţiei noastre afirma în cadrul unei conferinţe de presă că Oradea porneşte cu prima şansă pe propriul teren.

„Sincer ne aflăm în faţa unei partide extrem de dificile în dauna unui adversar deosebit de puternic care se luptă pentru accederea în play-off. Cred că aceasta este o partidă importantă pentru că ne aflăm în faţa unui joc cu o contra-candidată la playoff şi de aceea acum nu avem voie să facem niciun pas greşit.

Au o echipă foarte dinamică care poate să pună probleme oricărui adversar indiferent de numele acestuia, mai ales că au jucători extrem de experimentaţi cum sunt Căruţaşu şi Fometescu.  Eu mizez foarte mult pe dorinţa jucătorilor noştri de a obţine victoria.

De asemenea, mă bazez foarte mult că jucăm în faţa propriilor suporteri pe care îi aşteptăm la sală în număr foarte mare. Publicul poate deveni al 6-lea nostru jucător”

a declarat antrenorul Șerban Sere.

Ultima achiziţie a bihorenilor, lituanianul Navickas a început să se pună la punct cu schemele antrenorului Cristian Achim, urmând a fi o prezenţă constantă în echipa bihoreană.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult