Categorized | Social

Serviciile centrelor sociale pentru vârstnici din Oradea se vor extinde

Pentru că serviciile oferite de cele cinci centre sociale multifuncţionale pentru persoane vârstnice din Oradea sunt insuficiente, municipalitate are în vedere extinderea acestora. Astfel, din luna decembrie în centrele din Episcopia Bihor şi Nufărul cetăţenii vor putea depune cereri.

În cadrul conferinţei de presă susţinute marţi,  la Primăria Oradea, viceprimarul municipiului Rozália Biró şi Koncsek Zita, directorul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea, au prezentat activitatea centrelor multifuncţionale din Oradea.

În Oradea sunt 5 centre sociale multifuncţionale pentru persoane vârstnice, obiectivul principal al acestora fiind organizarea şi implementarea unor programe de protecţie socială, consiliere individuală, precum şi activităţi recreative şi de petrecere a timpului liber.

„În acest an, peste 19.000 de cetăţeni au beneficiat de serviciile oferite de centrele sociale multifuncţionale. Statisticile arată că este nevoie de aceste centre şi de serviciile oferite de ele”

a spus Koncsek Zita, directorul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea.

Municipalitatea are în vedere extinderea serviciilor oferite de centrele multifuncţionale. Astfel, din luna decembrie în centrele din Episcopia Bihor şi Nufărul cetăţenii vor putea depune şi cereri către Primăria Oradea.

„Administraţia locală doreşte ca în viitor unele dintre centrele multifuncţionale să se transforme în Servicii cu Relaţii cu Publicul, dorim ca cetăţenii să aibă posibilitatea depunerii actelor şi în aceste centre”

a declarat viceprimarul Rozália Biró.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult