Categorized | Sport

Experiment italian total neinspirat. FC Bihor – Mureşul Deva 1-1

În acest sezon formaţia locală FC Bihor nu mai sperie pe nimeni, mai mult este doar o capie foarte, foarte palidă a formaţiei care în sezonul precedent câştiga fără problema. Mai mult aducerea pe banca tehnică a unui antrenor italian „filozof” nu alta în fotbal a fost total neinspirată, în condiţiile în care roş-albaştri au obţinut doar patru puncte în ultimele patru etape.

Mai mult noul antrenor de curtea şcolii ajunge să de-a lecţii de tactică unei echipe care nu e în stare să câştige nici un meci fiind foarte aproape de retrogradare.

Probabil că acţionarii nu sunt mulţumiţi de evoluţia echipei dar măsurile întârzie să se ia cunoscute fiind problemele financiare cu care se confruntă clubul.

Miercuri după-amiaza a avut loc jocul restanţă din cadrul etapei a VI-a a Ligii a II-a, Seria a II-a. La Oradea, gazdele de la Fotbal Club au primit replica celor de la Mureşul Deva. La finele unui joc foarte modest întâlnirea s-a încheiat la egalitate scos 1-1.

Prima parte a jocului a fost una în care cei „22 de actori” au mimat practic jocul cu balonul rotund în condiţiile în care fazele de poartă au lipsit cu desăvârşire. Toţi spectatorii s-au chinuit să asiste la un aşa zis spectacol în care jucătorii s-au limitat la a-şi arăta calităţile individuale extrem de modeste.

Partea a doua a început în nota clară de dominare a oaspeţilor care au fost foarte aproape de deschiderea scorului în două rânduri prin

Cu cinci minute înainte de final Petrecu de la oaspeţi dă lovitură cu un şut de senzaţie din interiorul careului aducându-şi echipa în avantaj 0-1. inspiraţie de moment a lui Mărkuş a făcut ca orădenii să nu piardă jocul, acesta şutând puternic de la 20 de metri imediat după reluarea jocului în vinclul porţii adverse.

Egal total neaşteptat pentru suporterii formaţiei din municipiul de pe Crişul Repede care nu este în stare să se mobilizeze pentru a obţine un succes în faţa unei echipe incomode. Din păcate FC Bihor este doar o echipe de duzină cu jucători care nu pot fi motivaţi şi care se mulţumesc cu puţin, iar pe banca tehnică nimeni nu înţelege ce se petrece.

FC Bihor: Pogacsics – Diarra, Muscă, Oltean, Lupu – Danci, Selagea (’57 A. Coroian), Sfârlea (’70 Bârză), Pop – Birtalan (’46 Malinic), Mărkuş.

Antrenor: Leonardo Gabbanini.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult