Categorized | Sport

„Mister 0-0” și-a dat demisia de la FC Bihor

Antrenorul italian al echipei FC Bihor, Leonardo Gabbanini a demisionat joi, după rezultatul de egalitate, înregistrat de FC Bihor miercuri, pe teren propriu, în compania celor de la Muresul Deva. Conform președintelui FC Bihor, Șerban Morcan antrenor principal va fi la următoarele meciuri Stelian Farcău care, dacă rezultate vor fi pozitive, va rămâne pe banca tehnică în continuare.

După un lung șir de meciuri terminate la egalitate, antrenorul bihorenilor a decis să își dea demisia, joi, 20 octombrie 2011. Dacă în meciul din deplasare cu FC Argeș, teoretic o contracandidată la promovare, egalul nu a supărat pe nimeni, meciul de miercuri, 19 octombrie, cu Mureșul Deva nu a fost ușor de digerat pentru suporteri care nu mai văd în FC Bihor echipa de anul trecut.

Leonardo Gabbanini lasă echipa FC Bihor pe locul 12 al clasamentului cu doar 10 puncte, în spatele celeilalte echipe din județ Luceafărul Felix care este pe locul 10 cu 11 puncte.

„A fost decizia lui, el şi-a dat demisia. E momentul să strângem rândurile, deoarece situaţia nu este prea bună. Ne gândim acum să creştem în joc, iar mai apoi să ne apropiem de primele locuri. Echipa va fi condusă de Stelian Farcău, cel care a ocupat până acum funcţia de secund.

În funcţie de rezultatele din perioada următoare vom vedea dacă vom aduce un alt tehnician. Rezultatele slabe din acest start de sezon vin în primul rând ca urmare a problemelor cu licenţierea care au fost în vară”

a spus pentru portalul liga2.ro preşedintele lui FC Bihor, Şerban Morcan.

Fostul antrenor secund, Stelian Fărcău va conduce echipa „roș-albastră” la următorul joc, cel de duminică, cu Juventus Bucuresti. Personalul din staff-ul tehnic rămâne același. Partida cu Juventus București va avea loc la ora 11:00 și va fi televizată de Digi Sport.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult