Categorized | Social

Studenții orădeni și șefii de companii vor discuta liber despre antreprenoriat

În perioada 25 – 26 octombrie 2011 AIESEC Oradea organizează „Evenimentul de Anteprenoriat” o acțiune care are ca scop formarea ideii de antreprenoriat şi business în rândul studenţilor orădeni. Acțiunea se va desfășura în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice și va avea loc în Aula Magna de la ora 12:00.

Pe 25 octombrie, în prima zi a evenimentului, studenţii se vor întâlni cu reprezentanţii companiilor din domeniul economic şi al turismului din Oradea în cadrul Campus Travel. În cea de-a doua zi, pe 26 octombrie, studenții orădeni se vor întâlni cu reprezentanţi ai companiilor din domeniul tehnic, cum sunt Plexus şi ISROM.

Evenimentul va beneficia de o atmosferă deschisă în care se vor purta discuții libere între studenți și reprezentanții companiilor.

„Evenimentul de Antreprenoriat” face parte din proiectul „Studenţie, mai mult decât facultate”, prin intermediul căruia AIESEC Oradea doreşte să aducă un plus de valoare vieţii de student și să ofere oportunităţi de a realiza activităţi practice pe lângă cele oferite de curicula facultăţii.

În ultimele 3 săptămâni, aproximativ 300 de studenţi s-au arătat interesaţi de oportunităţile oferite de AIESEC.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult