Categorized | Sport

Vor să răpună Juventusul pe Criş

Duminică dimineaţa, începând cu ora 11:00, pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea roş-albaştri vor primi vizita celor de la Juventus Bucureşti, o echipă extrem de redutabilă, în special la jocurile din deplasare. Bihorenii sunt ameninţaţi tot mai serios cu retrogradarea şi în mod normal nu au voie să facă paşi greşiţi.

Seria modestă de patru jocuri fără victorie dar şi fără înfrângere pentru formaţia de fotbal FC Bihor nu s-a lăsat fără măsuri. Prima dintre ele a fost încetarea colaborării cu antrenorul italian Leonardo Gabannini cel care s-a dovedit a fi doar un filozof al fotbalului fără a se putea adapta la cerinţele campionatului ligii secunde.

În aceste condiţii secundul acestuia Stelian Farcău a preluat destinele acestei echipe primind din partea Federaţiei Române de Fotbal derogare pentru a antrena în Liga a II-a. Timpul este unul foarte scurt şi nimeni nu are cum să-şi formeze altă idee ci trebuie să se meargă mai departe cel puţin pe considerente total schimbate.

Astfel duminică dimineaţa începând cu ora 11:00 pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea roş-albaştri vor primi vizita celor de la Juventus Bucureşti, o echipă extrem de redutabilă în special la jocurile din deplasare. Fără doar şi poate că deja bihorenii sunt ameninţaţi tot mai serios cu retrogradarea şi în mod normal nu au voie să facă paşi greşiţi.

Așadar, ei sunt obligaţi să cucerească cele trei puncte pentru a spera la a părăsi cât mai repede partea inferioară a clasamentului. Întâlnirea va avea loc cu începere de la ora 11:00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

În cadrul aceleiaşi runde, la Alba Iulia, formaţia locală Unirea va juca în faţa propriilor suporteri cu Luceafărul Felix. Organizatorii pornesc din postura de favorită dar nici bihorenii nu trebuie neglijaţi.

Va rezulta cu siguranță un meci deschis oricărui rezultat în cadrul căruia vizitatorii doresc să-şi îmbunătăţească situaţia în clasamentul adevărului.

Polițiștii bihorenii au ajuns la faza finală

În cursul după-amiezii de joi terenurile sintetice de la Baza Sportivă Tineretului din Municipiul Oradea au găzduit meciurile contând pentru faza zonală a Cupei Poliţiei Române organizată de Federaţia Naţională a Poliţiştilor „Sed Lex”.

Pentru singurul loc calificant s-au duelat echipele IPJ Bihor, IPJ Sălaj, IPJ Maramureş şi IPJ Satu Mare. În organizarea turneului s-a implicat şi AS Dinamo reprezentată de comisarii şefi Alexandru Sălăjan, Liviu Ianţa, Valentin Pănescu şi comisar Marcel Cosma.

Tinerii fotbalişti bihoreni au reuşit în final două victorii, 3-1 cu Sălaj, 2-1 cu Satu Mare şi o remiză 2-2 cu Maremureş, reuşind astfel calificarea la faza finală care se va desfăşura în perioada 11-12 noiembrie tot la Oradea.

Pentru poliţiştii bihoreni au evoluat Marius Manci, Adrian Ienciu – portari; Ovidiu Flore, Constantin Domocoş, Ioan Cuciula, Sabin Iacob, Cornel Judea, Rareş Frâncu, Ioan Bulzan, Lucian Fazecaş, Sergiu Mirişan, Sebastian Drimbe, Alin Gherman şi Daniel Venter. Director tehnic: liviu Ianţa.

Pe locurile următoare s-au clasat în ordine Satu Mare, Maramureş şi Sălaj. Meciurile au fost arbitrate de Florin Mitra şi Giani Paraschiv.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4397 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult