Categorized | Sport

Vor să răpună Juventusul pe Criş

Duminică dimineaţa, începând cu ora 11:00, pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea roş-albaştri vor primi vizita celor de la Juventus Bucureşti, o echipă extrem de redutabilă, în special la jocurile din deplasare. Bihorenii sunt ameninţaţi tot mai serios cu retrogradarea şi în mod normal nu au voie să facă paşi greşiţi.

Seria modestă de patru jocuri fără victorie dar şi fără înfrângere pentru formaţia de fotbal FC Bihor nu s-a lăsat fără măsuri. Prima dintre ele a fost încetarea colaborării cu antrenorul italian Leonardo Gabannini cel care s-a dovedit a fi doar un filozof al fotbalului fără a se putea adapta la cerinţele campionatului ligii secunde.

În aceste condiţii secundul acestuia Stelian Farcău a preluat destinele acestei echipe primind din partea Federaţiei Române de Fotbal derogare pentru a antrena în Liga a II-a. Timpul este unul foarte scurt şi nimeni nu are cum să-şi formeze altă idee ci trebuie să se meargă mai departe cel puţin pe considerente total schimbate.

Astfel duminică dimineaţa începând cu ora 11:00 pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea roş-albaştri vor primi vizita celor de la Juventus Bucureşti, o echipă extrem de redutabilă în special la jocurile din deplasare. Fără doar şi poate că deja bihorenii sunt ameninţaţi tot mai serios cu retrogradarea şi în mod normal nu au voie să facă paşi greşiţi.

Așadar, ei sunt obligaţi să cucerească cele trei puncte pentru a spera la a părăsi cât mai repede partea inferioară a clasamentului. Întâlnirea va avea loc cu începere de la ora 11:00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

În cadrul aceleiaşi runde, la Alba Iulia, formaţia locală Unirea va juca în faţa propriilor suporteri cu Luceafărul Felix. Organizatorii pornesc din postura de favorită dar nici bihorenii nu trebuie neglijaţi.

Va rezulta cu siguranță un meci deschis oricărui rezultat în cadrul căruia vizitatorii doresc să-şi îmbunătăţească situaţia în clasamentul adevărului.

Polițiștii bihorenii au ajuns la faza finală

În cursul după-amiezii de joi terenurile sintetice de la Baza Sportivă Tineretului din Municipiul Oradea au găzduit meciurile contând pentru faza zonală a Cupei Poliţiei Române organizată de Federaţia Naţională a Poliţiştilor „Sed Lex”.

Pentru singurul loc calificant s-au duelat echipele IPJ Bihor, IPJ Sălaj, IPJ Maramureş şi IPJ Satu Mare. În organizarea turneului s-a implicat şi AS Dinamo reprezentată de comisarii şefi Alexandru Sălăjan, Liviu Ianţa, Valentin Pănescu şi comisar Marcel Cosma.

Tinerii fotbalişti bihoreni au reuşit în final două victorii, 3-1 cu Sălaj, 2-1 cu Satu Mare şi o remiză 2-2 cu Maremureş, reuşind astfel calificarea la faza finală care se va desfăşura în perioada 11-12 noiembrie tot la Oradea.

Pentru poliţiştii bihoreni au evoluat Marius Manci, Adrian Ienciu – portari; Ovidiu Flore, Constantin Domocoş, Ioan Cuciula, Sabin Iacob, Cornel Judea, Rareş Frâncu, Ioan Bulzan, Lucian Fazecaş, Sergiu Mirişan, Sebastian Drimbe, Alin Gherman şi Daniel Venter. Director tehnic: liviu Ianţa.

Pe locurile următoare s-au clasat în ordine Satu Mare, Maramureş şi Sălaj. Meciurile au fost arbitrate de Florin Mitra şi Giani Paraschiv.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4325 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult