Categorized | Educatie

Matilda Pascal Cojocăriţa a premiat cei mai buni tineri interpreţi de muzică populară din Bihor

Festivalul internaţional de Folclor „Cântă, cântă, gură scumpă” şi-a desemnat cei nouă câştigători ai ediţiei a V-a. Concursul a avut loc la Beiuş şi a fost organizat, printre alţii de Primărie şi Televiziunea Favorit.

Alături de Primăria Beiuş şi de Favorit TV, organizatori au mai fost şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, Direcţia judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Bihor, Casa de Cultură „Ioan Ciordaş”  Beiuş şi Asociaţia  Opera per Sempre.

Din juriu au făcut parte, printre alţii, primarul Adrian Domocoş, realizatorul de emisiuni de folclor Eugenia Florea, Emilia Bubulac şi Sergiu Vitalian-Vaida, directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi promovarea Culturii Tradiţionale Bihor.

Alături de ei au mai fost prezenţi şi Radu Matei Pavel, dirijorul orchestrei profesioniste „Dor Românesc”, violonistul Ştefan Cigu şi celebra cântăreaţă Matilda Pascal Cojocăriţa.

Câştigători:

1.       Pop Ciprian – Premiul TV Favorit
2.       Tulvan Andrada- Premiul de popularitate
3.       Unguraş Ioana- menţiune
4.       Mâţă Nicu- premiul special al juriului
5.       Chifor Lavinia- Premiul III
6.       Pătrăscioiu Ana Maria- premiul II
7.       Toma Ionela – Premiul I
8.       Haisan Andrada – Marele Premiu
9.       Năstăsescu Răzvan- Marele Premiu

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult