Categorized | Oradea

PDL-istele au discutat despre egalitatea de şanse la Oradea

În perioada 21-25 octombrie 2011 la Oradea s-a desfăşurat cursul „Competenţe antreprenoriale”, organizat în cadrul proiectului „ProFeminAntrep – Promovarea egalităţii de şanse în antreprenoriat”, de Organizaţia de Femei a PDL. Prin intermediul proiectului femeile social-democrate îşi propun să contribuie la accesul egal pe piaţa muncii al consoartelor.

Proiectul a fost implementat de Universitatea Spiru Haret în parteneriat cu Uniunea Nationala pentru Drepturile Femeii din Romania şi este finantat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resuselor Umane 2007-2013.

Prin intermediul proiectului, femeile democrat-liberale îşi propun sa ajute la un acces egal pe piata muncii cu scopul de a creşte oportunităţile de angajare a femeilor prin formarea acestora in vederea iniţierii unei afaceri.

Actiunea de la Oradea face parte dintr-o manifestare mai ampla intitulata „Saptamana OF PDL a antreprenoriatului feminin: 24-30 octombrie”

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult