Categorized | Sport

Dansatoarele din Oradea au avut evoluţii promiţătoare la Cupa Serbiei

De câteva zile, delegaţia orădeană de la Academia de dans „ARS-NOVA” s-a întors acasă după ce a reprezentat ţara noastră la o nouă întrecere internaţională. Este vorba de Cupa Serbiei la Show Dance, întrecere la care au luat parte cu o delegaţie de 12 sportive, concursul efectiv având loc în localitatea Ada.

Copii orădeni au intrat în competiţie cu 7 coregrafii, ocupand prima treapta a podiumului la toate sectiunile.

Dance Show, Solo, Youth: – loc. I Szoke Bernadett

Fantasy, Solo, Youth: – loc. I Miriam Abrudan

Dance Show, Solo, juniori: – loc. I Luana Chebeleu

Fantasy, Small Group, Youth: – loc. I Miruna Herman, Miriam Abrudan, Szoke Bernadett

Folk, Small Group, Competitor: – loc. I Ştefania Gale, Luana Chebeleu, Raluca Avram, Nora Popovici

Dance Show, Small Group, Juniori: – loc. I Ştefania Gale, Luana Chebeleu, Raluca Avram, Nora Popovici

Fantasy, Formation, Junior: – loc. I Ştefania Gale, Luana Chebeleu, Raluca Avram, Nora Popovici, Laura Fesnic, Miruna Herman, Miriam Abrudan, Szoke Bernadett, Carolica Urdea, Larisa Demian, Diana Colţea, Andrada Chiriac.

Antrenorii echiperi de la Ars Nova sunt Teodora Lăzurean şi Ioana Pele.

Pentru tinerele fete din Oradea urmează o perioadă extrem de importantă ele pregătindu-se pentru a participa la finele lunii urmatoare la Cupa Ungariei, ce se va desfasura in localitatea Szecseny.

Lucia Popa

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult