Categorized | Sanatate

S-a rupt lanţul de iubire între PC şi USL

OPINIE. Nebăgaţi în seamă, datorită „Varanului” de la Bucureşti şi a sondajelor în care nu prea contează, Conservatorii bihoreni s-au cam îmborşit. Preşedintele Traian Bodea a declarat la ultima conferinţă de presă că va face chef dacă la Bucureşti se va decide ca PC să iasă din alianţa USL.

Amuzant este modul în care conservatorii bihoreni vorbesc despre această alianţă. Ca despre o iubire imposibilă în care ei nu prea mai au loc.

„USL-iştii din Bihor nu ştiu cum este cu noi şi ce am putea face împreună”

a spus Bodea lăsând să se înţeleagă că deşi dragostea e mare, „căsătoria” dintre Ponta şi Antonescu este mai importantă pentru USL decât un menaj a trois, televizat (este limpede că nucleu tare al alianţei rămân Antenele „Varanului”).

Divorţul pare previzibil, interesante rămânând opţiunile pe care Conservatorii le-ar avea. S-ar putea să îl vedem pe „Varan”, pupându-se în curânt în bot cu Traian Băsescu şi Antenele înfrăţindu-se cu „oamenii lu’ omnu Dan”.

N-ar fi nici asta o problemă dacă ne uităm atent la discurusl împăciuitor pe care l-a avut în ultimul timp Traian Băsescu faţă de Dan Voiculescu şi la calitatea ştirilor de pe Antene. Tot mai OTV-iste în ultima perioadă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult