Categorized | Sanatate

S-a rupt lanţul de iubire între PC şi USL

OPINIE. Nebăgaţi în seamă, datorită „Varanului” de la Bucureşti şi a sondajelor în care nu prea contează, Conservatorii bihoreni s-au cam îmborşit. Preşedintele Traian Bodea a declarat la ultima conferinţă de presă că va face chef dacă la Bucureşti se va decide ca PC să iasă din alianţa USL.

Amuzant este modul în care conservatorii bihoreni vorbesc despre această alianţă. Ca despre o iubire imposibilă în care ei nu prea mai au loc.

„USL-iştii din Bihor nu ştiu cum este cu noi şi ce am putea face împreună”

a spus Bodea lăsând să se înţeleagă că deşi dragostea e mare, „căsătoria” dintre Ponta şi Antonescu este mai importantă pentru USL decât un menaj a trois, televizat (este limpede că nucleu tare al alianţei rămân Antenele „Varanului”).

Divorţul pare previzibil, interesante rămânând opţiunile pe care Conservatorii le-ar avea. S-ar putea să îl vedem pe „Varan”, pupându-se în curânt în bot cu Traian Băsescu şi Antenele înfrăţindu-se cu „oamenii lu’ omnu Dan”.

N-ar fi nici asta o problemă dacă ne uităm atent la discurusl împăciuitor pe care l-a avut în ultimul timp Traian Băsescu faţă de Dan Voiculescu şi la calitatea ştirilor de pe Antene. Tot mai OTV-iste în ultima perioadă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult