Categorized | Oradea

Ioan Mang spune că PDL se pregăteşte de fraudarea alegerilor

Senatorul social-democrat Ioan Mang susţine că recensământul populaţiei este în fapt o modalitate prin care Guvernul Boc vrea să fraudeze alegerile. Conform parlamentarului faptul că recenzorii cer de la fiecare cetăţean CNP-ul dar răspunsurile cu privire la etnie, religie şi limbă sunt opţionale este o dovadă că în spatele recensământului se ascunde altceva.

Preşdintele PSD Bihor, Ioan Mang a spus vineri, într-o conferinţă de presă, că recensământul nu are niciun rost devreme ce întrebările care privesc etnia, religia şi limba sunt opţionale.

„Se solicită în schimb CNP-ul, o dovadă că prin acest recensământ se doreşte identificarea persoanei, ceea ce îmi spune că la mijloc este altceva.

Devreme ce răspunsurile la întrebările care privesc etnia, religia şi limba sunt opţional nu cred că datele colectate ne vor folosi la mare lucru. Probabil că ele vor folosi PDL-ului la următoarele alegeri”

a spus Mang.

Parlamentarul a mai afiramt că guvernul a dat dovadă de incompetenţă şi în ceea ce priveşte recensământul.

Demiterea purtătorului de cuvânt al Institutului Naţional de Statistică (INS) pentru că le-a transmis cenzorilor că CNP-ul nu este obligatoriu nu a salavat situaţia.

Asta pentru că INS este în subordinea guvernului.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult