Categorized | Oradea

Ioan Mang spune că PDL se pregăteşte de fraudarea alegerilor

Senatorul social-democrat Ioan Mang susţine că recensământul populaţiei este în fapt o modalitate prin care Guvernul Boc vrea să fraudeze alegerile. Conform parlamentarului faptul că recenzorii cer de la fiecare cetăţean CNP-ul dar răspunsurile cu privire la etnie, religie şi limbă sunt opţionale este o dovadă că în spatele recensământului se ascunde altceva.

Preşdintele PSD Bihor, Ioan Mang a spus vineri, într-o conferinţă de presă, că recensământul nu are niciun rost devreme ce întrebările care privesc etnia, religia şi limba sunt opţionale.

„Se solicită în schimb CNP-ul, o dovadă că prin acest recensământ se doreşte identificarea persoanei, ceea ce îmi spune că la mijloc este altceva.

Devreme ce răspunsurile la întrebările care privesc etnia, religia şi limba sunt opţional nu cred că datele colectate ne vor folosi la mare lucru. Probabil că ele vor folosi PDL-ului la următoarele alegeri”

a spus Mang.

Parlamentarul a mai afiramt că guvernul a dat dovadă de incompetenţă şi în ceea ce priveşte recensământul.

Demiterea purtătorului de cuvânt al Institutului Naţional de Statistică (INS) pentru că le-a transmis cenzorilor că CNP-ul nu este obligatoriu nu a salavat situaţia.

Asta pentru că INS este în subordinea guvernului.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult