Categorized | Sport

Meciuri decisive pentru bihoreni. Sâmbătă, ora 11:00, Luceafărul – Severin şi Areşul – FC Bihor

În cursul dimineţii de sâmbătă se vor desfăşura partidele din cadrul etapei a X-a a Ligii a II-a de fotbal din ţara noastră. Seria a II-a programează la Stadionul „Luceafărul” din Sânmartin partida dintre gruparea locală Luceafărul Felix şi Gaz Metan Severin. Tot sâmbătă, de la ora 11:00, la Turda echipa FC Bihor se va lupta pentru puncte cu echipa locală Arieşul.

Este un joc de o mare importanţă pentru Luceafărul care se află în zona din partea inferioară a clasamentului, orice pas greşit aducând de la sine şi problema retrogradării.

Deocamdată este prematur să vorbim despre acest fapt în condiţiile în care s-a desfăşurat doar o primă parte a întrecerii. De partea cealaltă, vizitatorii vin după o înfrângere categorică la Dinamo în Cupa României, scor 0-5 unde, este foarte adevărat, au evoluat cu garnitura secundă.

În ciuda acestui fapt, oltenii vor vani la Sânmartin cu dorinţa clară de a face un meci bun şi un rezultat pe măsură, prima opţiune a acestora fiind campionatul.

Va rezulta un meci extrem de atractiv între două formaţii care au obiective total diferite, organizatorii dorind o clasare între primele locuri ale clasamentului în timp ce oaspeţii sunt dornici de a ocupa un loc pe podium.

Călin Moldovan antrenorul formaţiei nu are nici un fel de probleme de lot, Tibor Moldovan revenind după o uşoară accidentare care l-a făcut să absenteze la Alba Iulia.

Severinenii conduşi de pe banca tehnică de un alt bihorean, Cosmin Bodea cu Alin Coţan în lotul formaţiei, au făcut deplasarea în Băile Felix încă de joi pentru a putea pregăti cât mai bine partida. De altfel, interesul pentru acest joc este unul major în ambele tabere.

Întâlnirea dintre Luceafărul Felix şi Gaz Metan Severin va avea loc sâmbătă dimineaţa începând cu ora 11:00 la Stadionul Luceafăurul din Sânmartin.

FC Bihor are misiune dificilă la Turda

În cadrul aceleiaşi runde formaţia fanion a judeţului Bihor, fotbal Club se va deplasa pentru un joc foarte interesant la Turda pentru a juca pe terenul celor de la Arieşul.

Turdenii se află într-o poziţie nu tocmai plăcută ei având în primele etape ale competiţiei rezultate mai mult decât modeste, ceea ce a făcut ca actuala conducere a clubului să micşoreze contractele tuturor jucătorilor cu 25 de procente.

Bihorenii pregătiţi de tânărul Stelian Farcău traversează o perioadă extrem de modestă cu doar o victorie în ultimele cinci jocuri ceea ce-i face să fie încrezători în primul succes în deplasare.

Din păcate, atacatul Adrian Mărkus, omul de gol al localnicilor, s-a accidentat grav şi nu va putea evolua în următoarele etape, el suferind o fractură de claviculă.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult