Categorized | Sport

Baschetbalistele orădence favorite la naţionalele de Junioare Under 15

Prima serie a Campionatului Naţional pentru Junioare Under 15 la baschet feminin este dominată clar de către gruparea de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Oradea. Orădencele au reputat două succese în primele două jocuri din această întrecere 61-39 în deplasare la LPS CSŞ Satu Mare şi 76-30 pe propriul teren cu CSŞ Bega Timişoara.

În cadrul acestui ultim joc care a avut loc la Oradea, antrenoarea Suzana Onaca a folosit toate jucătoarele din lot şi anume Adelina Şerb, Timea Peter, Monica Anghel, Vanessa Dimoftiu, Maria Cirdaş, Larisa Edei, Monica Hadade, Diana Pentie, Renata Rus, Rebeca Sala, Ramona Caba, Daria Gavriş şi Ingrid Fodor.

Următoarea etapă orădencele vor juca pe propriul teren cu fetele de la formaţia din Satu Mare. Între timp Federaţia Română de Baschet prin programul „Performbaschet – Un Pas înainte” a decis să organizeze mai multe acţiuni regionale pentru loturile naţionale de juniori under 15 şi 16 atât la băieţi cât şi la fete.

Municipiul Oradea a fost desemnat să organizeze astfel de acţiuni la categoria de fete în perioada noiembrie 2011 – mai 2012, bilunar. Cei patru antrenori responsabili cu această acţiune sunt Suzana Onaca, Valeria Scheiner, Ioana Nistor şi Alin Cureş.

Aceştia vor efectua mai multe antrenamente coordonate de Ion Nicolae antrenor cu rezultate deosebite în baschetul feminin românesc şi care s-a specializat într-o perioadă mai lungă în Germania.

Compania de Apă Oradea, din nou triumfătoare

La finele săptămânii trecute Arena Antonio Alexe din Oradea a găzduit ediţia a II-a a Cupei Administraţiei Imobiliare Oradea la fotbal pentru amatori. Competiţia a fost organizată de Primăria Oradea şi a fost adresată unui număr de opt echipe şi anume: Grupa A: Presa sportivă, RAPAS Oradea, RER Ecologic Service Oradea, Compania de Apă Oradea, Grupa B OTL Oradea, Primăria Oradea, Serviciul Înmatriculări Auto Oradea şi Administraţia Imobiliară Oradea.

s-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare în grupe, câştigătoarele jucând finala mare a întrecerii în timp ce învinsele au jucat pentru un loc pe podium.

Din grupa a avea să se califice în ordine Compania de Apă Oradea şi RAPAS Oradea iar din Grupa B Administraţia Imobiliară Oradea şi Serviciul Înmatriculări Auto Oradea.

Astfel în finala mică a întrecerii Serviciul Înmatriculări Auto Oradea avea să se impună cu scorul de 2-0 în dauna celor de la RAPAS. În finala turneului aveau să se întâlnească Compania de Apă Oradea şi Administraţia Imobiliară Oradea. În cele din urmă primii au reputat o victorie cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Laurenţiu Danşa şi Eduard Handrea.

s-au mai acordat o serie de premii speciale Mănuşi alunecoase – Giony Vancea (Primăria Oradea), Golgeterul întrecerii – Claudiu Pop, cel mai bun jucător  – Eduard Handrea (ambii Compania de Apă Oradea).

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult