Categorized | Sport

Îşi doresc continuitate pozitivă. Joi, ora 20:00, CSM Digi Oradea – CS Otopeni

Importanţa poziţiei din clasament pare să se simtă tot mai mult în cuvintele orădenilor când vine vorba de un adversar accesibil. Altfel nu se explică de ce, jucând acasă în faţa propriilor suporteri, CSM Oradea se fereşte să recunoască că porneşte din postura de favorită. Probabil la mijloc este o tactică a antrenorului local Cristian Achim de a-şi motiva jucătorii, care deocamdată dă roade.

În cursul dimineţii de ieri la Arena Antonio Alexe Cristian Achim alături de Nemanja Maric căpitanul orădenilor a ţinut o scurtă conferinţă de presă cu prilejul meciului de joi cu cei de la CS Otopeni, partidă care contează pentru etapa a VII-a a Diviziei A de baschet masculin.

Încă din start, principalul a ţinut să sublinieze importanţa jocului prin prisma faptului că orădenii vin după o serie de două jocuri consecutive în care au obţinut victorii importante cu CSM bucureşti (acasă) şi Târgu Mureş (în deplasare).

„Consider că este un meci extrem de greu în faţa unei formaţii în creştere de formă cu un lot mult mai bun ca şi anul trecut şi a cărei poziţie în clasament (locul doisprezece) este unul nedrept.

Au un lot foarte bun cu jucători valoroşi pe care eu personal îi cunosc şi care în mod normal pot face meciuri bune.

Trebuie să rămânem concentraţi la maximum pentru a obţine un nou succes care să ne menţină între primele echipe. Pot să afirm că pornim cu prima şansă şi pentru prima dată nu avem nici un fel de probleme de lot.

Am lucrat mult la psihicul jucătorilor pentru a rămâne concentraţi pentru acest important test. Bineînţeles că ne dorim să câştigăm”

a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM Oradea.

Cu privire la acest important joc cei doi au recunoscut că s-a instalat o stare de oboseală la unii componenţi ai lotului după programul infernal, dar echipa se află într-un trend ascendent.

„Suntem obligaţi să rămânem conectaţi la miza jocului care pentru noi e foarte importantă. Dar, repet, ne aflăm în faţa unui joc cu o echipă foarte bună”

a adăugat principalul.

Întâlnirea dintre CSM Digi Oradea şi CS Otopeni va avea loc joi cu începere de la ora 20 la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Nemanja Maric, responsabilitatea unui căpitan

Aflat la cel de-al patrulea sezon în tricoul orădenilor Nemanja Maric a recunoscut că pentru el postura de căpitan este una care-l obligă la mai mult şi că responsabilitatea e mult mai mare.

„Venim după o serie pozitivă şi suntem obligaţi să ne menţinem acolo sus în clasament. Deocamdată nu am realizat nimic, obligatoriu trebuie să vedem unde ne aflăm la finele campionatului.

Toată lumea este fericită pentru echipă, toţi suntem mulţumiţi de joc dar încă nu am trecut nici măcar de jumătatea campionatului. Cred că putem realiza multe împreună de aceea trebuie să rămânem conectaţi la fiecare joc.

Referitor la jocul de joi, Otopeniul este o echipă foarte bună cu o rotaţie în care apar patru jucători sârbi. Nu ne va fi deloc uşor, dar sperăm la o victorie”

spunea căpitanul orădenilor.

De altfel întreaga suflare baschetbalistică a bihorenilor este deja conectată la un joc care trebuie tratat numai cu gândul la victorie, Oradea având potenţialul necesar pentru un succes.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4270 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult