Categorized | Sport

Îşi doresc continuitate pozitivă. Joi, ora 20:00, CSM Digi Oradea – CS Otopeni

Importanţa poziţiei din clasament pare să se simtă tot mai mult în cuvintele orădenilor când vine vorba de un adversar accesibil. Altfel nu se explică de ce, jucând acasă în faţa propriilor suporteri, CSM Oradea se fereşte să recunoască că porneşte din postura de favorită. Probabil la mijloc este o tactică a antrenorului local Cristian Achim de a-şi motiva jucătorii, care deocamdată dă roade.

În cursul dimineţii de ieri la Arena Antonio Alexe Cristian Achim alături de Nemanja Maric căpitanul orădenilor a ţinut o scurtă conferinţă de presă cu prilejul meciului de joi cu cei de la CS Otopeni, partidă care contează pentru etapa a VII-a a Diviziei A de baschet masculin.

Încă din start, principalul a ţinut să sublinieze importanţa jocului prin prisma faptului că orădenii vin după o serie de două jocuri consecutive în care au obţinut victorii importante cu CSM bucureşti (acasă) şi Târgu Mureş (în deplasare).

„Consider că este un meci extrem de greu în faţa unei formaţii în creştere de formă cu un lot mult mai bun ca şi anul trecut şi a cărei poziţie în clasament (locul doisprezece) este unul nedrept.

Au un lot foarte bun cu jucători valoroşi pe care eu personal îi cunosc şi care în mod normal pot face meciuri bune.

Trebuie să rămânem concentraţi la maximum pentru a obţine un nou succes care să ne menţină între primele echipe. Pot să afirm că pornim cu prima şansă şi pentru prima dată nu avem nici un fel de probleme de lot.

Am lucrat mult la psihicul jucătorilor pentru a rămâne concentraţi pentru acest important test. Bineînţeles că ne dorim să câştigăm”

a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM Oradea.

Cu privire la acest important joc cei doi au recunoscut că s-a instalat o stare de oboseală la unii componenţi ai lotului după programul infernal, dar echipa se află într-un trend ascendent.

„Suntem obligaţi să rămânem conectaţi la miza jocului care pentru noi e foarte importantă. Dar, repet, ne aflăm în faţa unui joc cu o echipă foarte bună”

a adăugat principalul.

Întâlnirea dintre CSM Digi Oradea şi CS Otopeni va avea loc joi cu începere de la ora 20 la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Nemanja Maric, responsabilitatea unui căpitan

Aflat la cel de-al patrulea sezon în tricoul orădenilor Nemanja Maric a recunoscut că pentru el postura de căpitan este una care-l obligă la mai mult şi că responsabilitatea e mult mai mare.

„Venim după o serie pozitivă şi suntem obligaţi să ne menţinem acolo sus în clasament. Deocamdată nu am realizat nimic, obligatoriu trebuie să vedem unde ne aflăm la finele campionatului.

Toată lumea este fericită pentru echipă, toţi suntem mulţumiţi de joc dar încă nu am trecut nici măcar de jumătatea campionatului. Cred că putem realiza multe împreună de aceea trebuie să rămânem conectaţi la fiecare joc.

Referitor la jocul de joi, Otopeniul este o echipă foarte bună cu o rotaţie în care apar patru jucători sârbi. Nu ne va fi deloc uşor, dar sperăm la o victorie”

spunea căpitanul orădenilor.

De altfel întreaga suflare baschetbalistică a bihorenilor este deja conectată la un joc care trebuie tratat numai cu gândul la victorie, Oradea având potenţialul necesar pentru un succes.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4326 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult