Categorized | Educatie

Începe Turneul „Celelalte Cuvinte – 30 de ani”

Vineri, 4 noiembrie, debutează turneul „Celelalte Cuvinte – 30”. Primul concert are loc „acasă”, la Oradea, în Club Mondey. Turneul aniversar „Celelalte Cuvinte – 30 de ani” va trece prin 12 oraşe din ţară.

Startul va fi dat în clubul Blue Monday din Oradea, vineri, 4 noiembrie. Sâmbătă, trupa ajunge la Cluj Napoca pentru a susţine un concert în Irish Music Pub. Săptămâna viitoare, turneul trece prin Sibiu, Timişoara şi Reşiţa.

Turul se va încheia pe 8 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, cu un concert special.

Deşi au cântat pe stadioane, în faţa a mii şi mii de oameni, când e vorba de concertul „Celelalte Cuvinte – 30 de ani” de la Sala Palatului, membrii trupei au cele mai mari emoţii din cariera lor.

„Chiar dacă au dobândit statutul de trupă-legendă a rock-ului românesc, chiar dacă au mii de fani în toată ţara, chiar dacă statutul trupei şi calitatea muzicii sunt incontestabile, pretenţiile rockerilor din Celelalte Cuvinte faţă de ei înşişi sunt mereu în creştere.

Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu s-au pregătit mult pentru turneul de 30 de ani. În afară de repetiţiile tehnice, s-a lucrat mult la setlist. Programul pe care Celelalte Cuvinte îl va prezenta în toată ţara este special. Cunoscătorii vor recunoaşte chiar piese rare, cântate foarte puţin în concerte, dar şi noutăţ”

se precizează într-un comunicat de presă remis presei.

Calendarul turneului „Celelalte Cuvinte – 30 de ani”:

4 noiembrie, Oradea – Club Blue Monday
5 noiembrie, Cluj Napoca – Irish Music Pub
9 noiembrie, Sibiu – Vintage Club
10 noiembrie, Timişoara – Setup
11 noiembrie, Reşiţa – Rock Cafe
18 noiembrie, Constanţa – Heaven’s Hell
19 noiembrie, Galaţi – Zodiar
25 noiembrie, Buzău – Cafeneaua Artiştilor
26 noiembrie, Iaşi – Club Hand
2 decembrie, Braşov – Centrul Cultural Reduta
3 decembrie, Târgovişte – La Scriitori.

Biletele se găsesc în cluburi, iar pentru Timişoara, Braşov si Bucuresti acestea pot fi cumpărate din Reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti) şi online pe www.eventim.ro

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult