Categorized | Educatie

Începe Turneul „Celelalte Cuvinte – 30 de ani”

Vineri, 4 noiembrie, debutează turneul „Celelalte Cuvinte – 30”. Primul concert are loc „acasă”, la Oradea, în Club Mondey. Turneul aniversar „Celelalte Cuvinte – 30 de ani” va trece prin 12 oraşe din ţară.

Startul va fi dat în clubul Blue Monday din Oradea, vineri, 4 noiembrie. Sâmbătă, trupa ajunge la Cluj Napoca pentru a susţine un concert în Irish Music Pub. Săptămâna viitoare, turneul trece prin Sibiu, Timişoara şi Reşiţa.

Turul se va încheia pe 8 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, cu un concert special.

Deşi au cântat pe stadioane, în faţa a mii şi mii de oameni, când e vorba de concertul „Celelalte Cuvinte – 30 de ani” de la Sala Palatului, membrii trupei au cele mai mari emoţii din cariera lor.

„Chiar dacă au dobândit statutul de trupă-legendă a rock-ului românesc, chiar dacă au mii de fani în toată ţara, chiar dacă statutul trupei şi calitatea muzicii sunt incontestabile, pretenţiile rockerilor din Celelalte Cuvinte faţă de ei înşişi sunt mereu în creştere.

Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu s-au pregătit mult pentru turneul de 30 de ani. În afară de repetiţiile tehnice, s-a lucrat mult la setlist. Programul pe care Celelalte Cuvinte îl va prezenta în toată ţara este special. Cunoscătorii vor recunoaşte chiar piese rare, cântate foarte puţin în concerte, dar şi noutăţ”

se precizează într-un comunicat de presă remis presei.

Calendarul turneului „Celelalte Cuvinte – 30 de ani”:

4 noiembrie, Oradea – Club Blue Monday
5 noiembrie, Cluj Napoca – Irish Music Pub
9 noiembrie, Sibiu – Vintage Club
10 noiembrie, Timişoara – Setup
11 noiembrie, Reşiţa – Rock Cafe
18 noiembrie, Constanţa – Heaven’s Hell
19 noiembrie, Galaţi – Zodiar
25 noiembrie, Buzău – Cafeneaua Artiştilor
26 noiembrie, Iaşi – Club Hand
2 decembrie, Braşov – Centrul Cultural Reduta
3 decembrie, Târgovişte – La Scriitori.

Biletele se găsesc în cluburi, iar pentru Timişoara, Braşov si Bucuresti acestea pot fi cumpărate din Reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti) şi online pe www.eventim.ro

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult