Categorized | Sport

Roş-albaştrii îşi doresc reabilitarea. Luceafărul Felix visează la un punct cu UTA

Dacă la început sezonului se anunţa una dintre pretendentele la promovare, FC Bihor se zbate într-un anonimat total, seria rezultatelor modeste continuând etapă de etapă. Rezultatele negative din acest sezon sunt puse pe seama lipsei de motivaţie din partea aceloraşi jucători, care în loc să joace în primul eşalon au ajuns tot în liga a II-a, deşi pe teren au obţinut promovarea. De cealaltă parte, Luceafărul Felix speră să obţină măcar un punct la UTA Arad.

În cursul dimineţii de duminică, formaţia fanion a judeţului Bihor, Fotbal Club va primi, în faţa propriilor suporteri, vizita celor de la CSM Râmnicu Vâlcea. Jocul contează pentru etapa a XII-a a ligii a II-a, Seria a II-a.

Orădenii traversează cea mai slabă perioadă din ultimii trei ani cu jocuri total neconvingătoare şi rezultate pe măsură.

Înaintea disputei, Stelian Farcău, antrenorul gazdelor se confrunta cu două probleme de efectiv: Moraru, nerefăcut complet după o mai veche accidentare şi Markus cel care are fractură de claviculă.

„Dorim să ne reabilitam după meciul de la Turda. Pentru noi în momentul de faţă toate meciurile sunt grele, însă obiectivul nostru rămâne cele 3 puncte puse în joc”

a declarat antrenorul lui FC Bihor.

Textiliştii pornesc cu prima şansă

În cadrul aceleiaşi runde, cealaltă reprezentantă a judeţului Bihor în liga secundă Luceafărul Felix va juca în deplasare la Arad pe terenul celor de la UTA.

Deşi au învins formaţia gazdă de două ori în decurs de doar trei luni, în meci amical şi în Cupa României, ambele victorii pe propriul teren, luceferii pornesc cu şansa a doua, textiliştii fiind una dintre grupările cu un fotbal extrem de bine definit pe propriul teren.

Roland Nagy, antrenorul formaţiei din municipiul de pe Mureş a fost prezent etapa trecută în tribunele Stadionului din Sânmartin, pentru a spiona adversarul, ceea ce face ca măsurile de prevenire ale arădenilor să fie totale.

De partea cealaltă, bihorenii fără gol marcat în deplasare în acest sezon, pot spera doar la un rezultat de egalitate, Fără a avea curaj şi dorinţă ei nu vor putea să obţină un rezultat pozitiv.

Partida dintre UTA Arad şi Luceafărul Felix se va desfăşura sâmbătă de la ora 11:00 pe Stadionul „Francisc Neuman” din Arad.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Roş-albaştrii îşi doresc reabilitarea. Luceafărul Felix visează la un punct cu UTA”

  1. ehdhbz spune:

    ros-albastriI cu 2 i

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult