Categorized | Sport

Roş-albaştrii îşi doresc reabilitarea. Luceafărul Felix visează la un punct cu UTA

Dacă la început sezonului se anunţa una dintre pretendentele la promovare, FC Bihor se zbate într-un anonimat total, seria rezultatelor modeste continuând etapă de etapă. Rezultatele negative din acest sezon sunt puse pe seama lipsei de motivaţie din partea aceloraşi jucători, care în loc să joace în primul eşalon au ajuns tot în liga a II-a, deşi pe teren au obţinut promovarea. De cealaltă parte, Luceafărul Felix speră să obţină măcar un punct la UTA Arad.

În cursul dimineţii de duminică, formaţia fanion a judeţului Bihor, Fotbal Club va primi, în faţa propriilor suporteri, vizita celor de la CSM Râmnicu Vâlcea. Jocul contează pentru etapa a XII-a a ligii a II-a, Seria a II-a.

Orădenii traversează cea mai slabă perioadă din ultimii trei ani cu jocuri total neconvingătoare şi rezultate pe măsură.

Înaintea disputei, Stelian Farcău, antrenorul gazdelor se confrunta cu două probleme de efectiv: Moraru, nerefăcut complet după o mai veche accidentare şi Markus cel care are fractură de claviculă.

„Dorim să ne reabilitam după meciul de la Turda. Pentru noi în momentul de faţă toate meciurile sunt grele, însă obiectivul nostru rămâne cele 3 puncte puse în joc”

a declarat antrenorul lui FC Bihor.

Textiliştii pornesc cu prima şansă

În cadrul aceleiaşi runde, cealaltă reprezentantă a judeţului Bihor în liga secundă Luceafărul Felix va juca în deplasare la Arad pe terenul celor de la UTA.

Deşi au învins formaţia gazdă de două ori în decurs de doar trei luni, în meci amical şi în Cupa României, ambele victorii pe propriul teren, luceferii pornesc cu şansa a doua, textiliştii fiind una dintre grupările cu un fotbal extrem de bine definit pe propriul teren.

Roland Nagy, antrenorul formaţiei din municipiul de pe Mureş a fost prezent etapa trecută în tribunele Stadionului din Sânmartin, pentru a spiona adversarul, ceea ce face ca măsurile de prevenire ale arădenilor să fie totale.

De partea cealaltă, bihorenii fără gol marcat în deplasare în acest sezon, pot spera doar la un rezultat de egalitate, Fără a avea curaj şi dorinţă ei nu vor putea să obţină un rezultat pozitiv.

Partida dintre UTA Arad şi Luceafărul Felix se va desfăşura sâmbătă de la ora 11:00 pe Stadionul „Francisc Neuman” din Arad.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4347 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Roş-albaştrii îşi doresc reabilitarea. Luceafărul Felix visează la un punct cu UTA”

  1. ehdhbz spune:

    ros-albastriI cu 2 i

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult