Categorized | Sanatate

Poloistul George Tarnoveţchi, un talent irosit

Opinie. Cu stupoare, am aflat de la un coleg de breaslă că un multiplu campion naţional la polo al echipei locale CSM Digi Oradea are unele problema cu legea… Din păcate pentru George Tarnoveţchi o bună perioadă de timp cariera de performer a fost întreruptă brusc.

Totul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri când, actualul poloist, câştigător al titlului naţional de cinci ori consecutiv în ultimii cinci ani, a  încercat să jefuiască o casă de jocuri din municipiul Oradea, mai precis, din zona Bulevardului 6 martie.

Din nefericire, evenimentul l-a costat, sportivul primind arest preventiv pentru 20 de zile.

L-am cunoscut personal pe acest sportiv care și-a început cariera de la juniori, ajutat și de un talent cum rar se poate vedea.

Toţi specialiştii în domeniul îl catalogau cu un viitor foarte strălucit. Din păcate pentru el personal, o dată cu trecerea anilor, s-a mulţumit cu puţin, fără a face eforturi pentru a menţine ştacheta cât mai sus.

Astă vară frecventam acelaşi loc în Ştrandul Ioşia unde aveam mereu un dialog constructiv şi nu credeam că este capabil de aşa ceva. M-am înşelat, dar măcar nu sunt singurul.

Rămân doar cu amintirea băiatului de 17 ani, care la lotul naţional de seniori avea tăria unui campion de 30, înota mereu primul, faţă de colegii cu contracte mult mai mari. Din păcate, despre viitorul lui nu mai putem vorbi. Cel puțin deocamdată.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4388 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult