Categorized | Sport

Cupa Municipiului la baschet fete, debutează marţi

Începând de marţi, 8 noiembrie, timp de mai multe săptămâni în sala de jocuri sportive de la Oltea Doamna va avea loc Cupa Municipiului Oradea la baschet gimnazial. Întrecerea este deocamdată rezervată fetelor dar va fi organizată şi una pentru băieţi.

Obişnuita conferinţă de presă săptămânală care are loc la Direcţie Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor a avut ca subiect principal baschetul juvenil feminin orădean. Ca de obicei au fost prezenţi Sorin Buhaş directorul instituţiei, Korodi Iosif şi Mirela Casseti inspectori de specialitate.

La ediţia din acest an a Cupei Municipiului Oradea la baschet gimnazial s-au înscris şapte echipe împărţite în două grupe şi anume, Grupa A Şcoala Generală 11, Şcoala Dacia, Colegiul Naţional Mihai Eminescu, Grupa B Liceul Ady Endre, Colegiul Naţional Iosif Vulcan, Şcoala Nicolae Bălcescu, Şcoala Oltea Doamna.

Se va juca după regulamentul Federaţiei Române de Baschet şi anume fiecare cu fiecare în grupe ocupantele primelor două locuri jucând pentru medalii în cruce.

De menţionat că sunt acceptaţi doar jucători de la o anumită şcoala, legitimaţi sau nelegitimaţi încadraţi în unitatea de învăţământ respectivă.

Cel mai probabil pe data de 6 decembrie va avea loc finalele şi festivitatea de premiere la care vor fi acordate diplome, cupe, medalii precum şi premii constând în materiale sportive.

În cel mai scurt timp va fi făcut public şi programul rezervat băieţilor.

„Fiecare trebuie să-şi asigure responsabilităţile în ceea ce face”

Referitor la problemele personale cu care se confruntă George Tarnoveţchi, poloistul orădean arestat pentru 20 de zile în urma unei tentative de jaf, Sorin Buhaş a spus că îi pare rău.

„Sincer este un incident regretabil care îi va marca cariera definitiv, pentru că a greşit decisiv. L-am urmărit din perioada când evolua pentru Crişul Oradea şi când a făcut pasul spre echipa de seniori.

Este adevărat că era un tânăr de mare perspectivă şi putem spune chiar o speranţă. Din păcate galeriile vieţii nu le putem coordona exact aşa cum dorim noi.

Normal e ca fiecare dintre noi să fie responsabil pentru faptele sale şi să-şi asigure responsabilitatea. În aşa fel încât să fie egali în faţa legii. Din păcate influenţa negativă şi unele vicii te împing spre nişte gesturi total neaşteptate”

a declarat Sorin Buhaş.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult