Categorized | Social

Cariere în domeniul sănătății, la liber la Universitatea din Oradea

Cariere în alb 5 – Green Edition, cel mai mare târg de cariere și educație din domeniul sănătății din Europa poposește mâine, 12 noiembrie 2011, la Oradea. Personalul medical este așteptat cu locuri de muncă, workshop-uri și prezentări de companii.

Sâmbătă, 12 noiembrie 2011, în Aula Magna a Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea, va avea loc deschiderea celei de-a cincea ediții a evenimentuluiCariere în alb, destinat personalului medical.

Programul se deschide la ora 10:00 cuprinzând workshop-uri și conferințe după cum urmează:

11:00  – Prezentare MSF – Médecins Sans Frontières (Medici fara Frontiere)
12:00 – Rezidențiat și Licență – examene și viitor în România și în străinătate (Anglia, Franța, Germania, Țările Scandinave) – conferință susținută de FASMR (Federația Asociațiilor Studenților la Medicină din Romania)
13:00 – Implicațiile imunității și autoimunității în cele mai agresive boli ale secolului XXI
14:30  – Pregătire profesională de excelență: informații la zi despre cursuri de perfecționare și burse pentru specialiști și medici rezidenti

În ceea ce privește locurile de muncă, la Cariere în alb vor fi prezenți angajatori din mediul privat românesc dar și reprezentanți ai unor lanțuri de spitale din Europa. Cei ce vor trece pragul Facultății de Medicină și Farmacie vor putea alege să muncească în țări precum Franța, Belgia, Elveția, Norvegia, Suedia, Marea Britanie sau Germania, unde ofertele pachetelor salariale pornesc de la suma de 3.000 de Euro.

Cariere în alb se desfășoară pe piața europeană de trei ani, perioadă în care peste 12.000 de vizitatori au luat contactul cu 50 de agenții de recrutare. Târgul are drept scop atât educarea personalului medical cât și oferirea de locuri de muncă, adresându-se:

Doctorilor de orice grad și specialitate
Farmaciștilor și asistenților de farmacie
Dentiștilor
Kinetoterapeuților
Tehnicienilor dentari
Asistentelor medicale
Personalului medical auxliar
Personalului medical administrativ
Studenților la Medicină, Farmacie și Stomatologie
Reprezentanților Medicali
Oricui este interesat în dezvoltarea unei cariere medicale

Evenimentul va fi unul special deoarece completând formularul online de înscriere sau chiar la fața locului, cei interesați vor fi înscriși automat în cursa pentru câștigarea unui laptor Acer. Mai multe informații AICI.

Ioana-Mădălina Ștefănică

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult