Categorized | Social

Proaspăt intrați în AIESEC, tinerii studenți se instruiesc la Șuncuiuș

În perioada 10- 13 noiembrie aproape 100 tineri se vor întâlni în Șuncuiuș pentru a participa la conferința locală de pregătire organizată de către AIESEC Oradea împreună cu alte două organizații din Timișoara și Arad. Coferința face parte din proiectul „Studenție, mai mult decât facultate”, prin intermediul ei tinerii urmând a se pregăti pentru activitățile organizației.

Proiectul „Studenție, mai mult decât facultate” este organizat de AIESEC Oradea, finanțat de Agenția Naționala pentru Sport și Tineret prin intermediul Direcției Județene de Tineret și Sport.

Acest proiect le propune studenților să ia inițiativă și să îşi dorească mai multe de la experiența lor din timpul studenției lucru ce se poate realiza prin implicarea în activități de voluntariat și prin participarea la programele internaționale de internship-uri.

Scopul acestei conferințe este de a pregăti tinerii ce tocmai s-au înscris pentru a participa la activitățile organizației AIESEC și ai acomoda cu următoarele oportunități de conducere și coordonare din această toamnă.

Agenda conferinței cuprinde teme precum: „Abilități de vorbit în public”, „Metode creative de rezolvare a problemelor”, „Curajul de a coordona” „Stiluri de leadership”, „Project Management pentru Avansați” și altele, fiind gândită pentru a ajuta studenții ce tocmai s-au înscris în AIESEC și cei care au un anumit nivel de experiență, să se dezvolte.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4384 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult